A chill monday

Hej på er! Måndagen är över och jag ska strax ta en varm dusch innan det är dags att krypa ner under täcket. Dagen har gått fort men den har också varit otroligt mysig. Jag kunde inte sova alls inatt så klockan 6 i morse fick Berka byta av mig, jag sov sedan till runt lunch. Jag måste säga att det vackraste ljudet som finns att somna till måste vara när ens barn sitter och skrattar, han har varit världens gladaste bebis idag!


Vad är planerna för resten av veckan då? Vi ska på återträff med föräldragruppen på torsdag, annars har vi inga direkta planer. Jag ska ta tag i min garderob som just nu är en blandning mellan gravidkläder och pyjamasbyxor i princip, vissa saker passar och andra inte. Och så har Liam vuxit ur storlek 62 nu också så det ska rensas ut, det var inte ens längesedan som han växte ur storlek 50 och 56 känns det som, det går så snabbt!


Ett mål jag har är att träna bort mamma-magen, ett sätt att göra det på är att vara ute och gå varje dag med barnvagnen, förutom att Smokey älskar att sova i Liams åkpåse så har han dessutom börjat sova i varukorgen under vagnen också.

Gillar

Kommentarer