2018

Januari

Denna månad var ganska kluven, jag började nyår helt uttråkad framför datorn, med ett vinglas och Leauge of Legends. Inte anade jag att 2018 skulle bli det bästa året i mitt liv hitills. Jag tog mitt körkort efter massa svett och tårar.

Februari

Om jag ska vara helt ärlig så minns jag inte mycket alls av denna månad utom att jag tog på mig massa extra pass på jobbet och att jag mådde lite sisådär.

Mars

Jag fick beskedet: Jag fick en lägenhet. I slutet på mars 2018 flyttade jag hemifrån, det var sjukt läskigt och jag mådde lite dåligt då jag alltid bott hemma med familjen liksom. Men tillslut så släppte rädslan.

April

Officiellt första månaden i egen lägenhet, minns hur sjukt ledsen jag var då vi tog beslutet att Asta skulle få flytta tillbaka till vallsta igen. MEN detta var också månaden då jag fattade tycke för Andreas.

Maj

Jag var hemma i vallsta ganska mycket i maj, det var runt denna tid som jag fick blommor ofta, jag vet fortfarande inte vem det var som konstant lämnade rosor utanför min dörr och även i mitt brevinkast.

Juni

I juni började jag och Andreas skriva sjukt mycket med varandra, och tillslut blev vi ett par. Det var även i juni som min älskade lillebror tog studenten! Dessutom fick jag träffa söta Alice för första gången.

Juli

Jag fyllde 21 och hade semester, större delen av månaden spenderades på stranden. Det var även denna månad som vi spontant bestämde att Andreas och jag dåmera bodde ihop.

Augusti

Back to work, vardagen var igång igen på riktigt. Men vi spendera ändå eftermiddagar, kvällar och helger i vattnet då det fortfarande var sjukt varmt ute.

September

Vi skaffade våra älskade pälsbollar! Mina fina grabbar.

Oktober

Här minns jag faktiskt inte riktigt vad som skedde, mamma fyllde år och Viggo opererade blindtarmen.

November

Jag började jobba skift och gick på ett par halloween fester om jag inte minns fel, många av mina vänner hade iaf fest en del.

December

Jag jobbade mycket och kollade en hel del på netflix. Året slutade ändå helt perfekt, 2019; Bring it on.

Gillar

Kommentarer