… Ditt safecard i garderoben? hmm, det måste nog vara ett silkes linne. Jag tycker att man kan matcha det till de flesta plaggen, plus att man både kan dress it up & down beroende på vad man matchar det med.

...Destinationer du vill besöka? New york, Los Angeles, Dubai, Bora Bora. Plus Paris och Barcelona igen tror jag. Är helt såld på dom två platserna, så dom ska jag absolut besöka igen!

….Saker du är bra på? Att veta mitt egna värde, vad jag förtjänar och inte. Jag är väl också bra på att våga drömma stort och ibland orealistiskt, men hellre en livlig fantasi än ingen alls. Att planera grejer älskar jag att göra också så det måste verkligen med här.

… Saker du behöver jobba på? När jag är irriterad eller att min energi är slut så går jag ofta över till bitch mode. Så oturligt nog får dom runt omkring mig där och då stå ut med mitt humör. Det händer inte jätte ofta dock, men det är fortfarande någonting jag måste jobba på.

….Var ser du dig själv om 5 år? Om 5 år är jag något över tjugo. Då ska jag ha rest mycket runt om i världen och sedan bosatt mig i kanske London eller LA för att jobba någonstans. Eller antingen så bor jag i Stockholm och pluggar vidare.

….Vad skulle du beskriva dig som? En genuint glad och positiv tjej som har stora mål och drömmar inom sig.

…Ditt framtida drömjobb? Det är nog antingen ett jobb inom business branschen i USA, eller varför inte vara mäklare där haha. Annars är det nog att starta och driva mitt egna företag.

…Ditt favoritmotto?

​Fem snabba:

Morgon / Kväll

twitter / instagram

Hemma / Borta

​singel / förhållande

 Konsert ​Festival

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

(​bilderna är länkade var för sig, så det är bara att trycka på dem)

Satt igår och skrolla igenom några sidor på nätet och hamnade tillslut på NA-KD, och wow, jag är helt obsessed med vissa plagg. Gillar speciellt den vita klänningen & "spets" tröjan. The coat dress är också väldigt cool. Brukar typ endast shoppa ifrån ​Nelly annars, men nu blir det nog ändringar på det.

Aja det är i alla fall såååå mycket fint ska ni veta, så jag tänkte att jag delar med mig till er. Ej ett samarbete dock, utan ville bara dela den sidan till er.

Likes

Comments

Här kommer några inspo-kollage av både drugstore och high ends som jag har slängt ihop. Alla fem är några favorit märken från min sida så jag tänkte att jag skulle kunna göra ett kollege med några favorit produkter ifrån varje. Det är både billiga och lite dyrare prisklasser så något borde falla i smaken på alla hoppas jag. Jag hoppas att detta gillas och länkar finns i bilderna till produkter.

En fråga bara, ​Vilken/vilka var dina favorit produkter och ifrån vilket märke?

Likes

Comments

Elsa Juliana@elsajulianana