Header

Vardag

Studenten är över.. Innan det hann vi med en hel del fest! Häng vid villa, spenderade största delen av tiden på Satin med mina favoriter. Vi hann även med en studentmiddag, som för övrigt var såååå rolig!! Tillslut kom studentdagen. B Ä S T A dagen någonsin!!! Blir typ ledsen när jag kollar tillbaka på bilder för jag saknar det så mycket! Dagen hade inte kunnat blivit bättre - vill göra om det om och om igen!!!! Tack till alla som gjorde den dagen till den bästa <3

Likes

Comments

Vardag

Oj, oj oj.. Nu var det länge sen sist! Har hunnit med massor. Den första april var jag på Strömpis för Tova hade hyrt det eftersom hon fyllde 20 år. Har hunnit med en hel del fester, Stockholm med klassen och firat två år med min favorit<3 För en månad sen var jag i Polen med några tjejer och vi hade verkligen sååå kul!! Träffade några norskar på affären som tydligen bodde grannar med oss så vi hängde med dem hela resan, sååå kul! Har änltigen träffat lilla Bianca (<3) och stdentuppdragen har dragit igång!

Igår var jag på Satin med några tjejer för att fira lillördag och mindre än en månad till studenten, längtar ihjäl mig.

Likes

Comments

Vardag

I lördags tog jag mig iväg till jobbet trots att jag knappt såg något pga min ögoninflammation, dagen gick ändå ganska snabbt så det var skönt. Direkt när jag slutade åkte jag och André till Köping för att hälsa på Mamma och Thomas som kommit hem efter en månad i Thailand. Inge avis man blev alla bilder och hur bruna de var!! Senare mot kvällen åkte vi för att handla tacos och sedan hämtade vi upp Jesper. Vi hade en myskväll med tacos och melodifestivalen, supertrevligt!

Igår var jag ledig från skolan så jag åkte iväg med några kompisar till Köping för att käka lunch på O'learys. Mysigt och gott, och skönt att göra något annat än att ligga i sängen som jag gjort i en vecka typ haha :(

Likes

Comments

Vardag

Alltså, imorse när jag vaknade var mina ögon alldeles svullna och det var svårt att öppna dom. Men tänkte att det bara var för jag sovit så dåligt eftersom jag är så himla förkyld. Gick till skolan och när jag kommer hem lägger jag mig i sängen sover en stund - när jag vaknar är det samma sak. Sen lite senare börjar de bli massa klägg(förlåt vad äckligt) och då inser jag att jag fått ögoninflammation också!! Asså blir så trött hur mycket otur kan man ha?? Har alltså hunnit med feber, halsfluss, förkylning och nu också ögoninflammation på 5 dagar :)

Likes

Comments

Vardag

Två från instagram - @elsaerixon

Skrev sist i måndags och under dagen kände jag verkligen att jag mådde sämre och sämre. När jag kom hem runt 4 var jag helt slut och mådde verklige skit. Visade sig att jag hade feber och tror även jag hade halsfluss?? Var extremt svullen i halsen och hade svårt att äta och andas på nätterna, stackars miiiig buhu :( Nu är jag iaf inte svullen i halsen längre utan har bara ont och febern är borta. Dock känner jag att en förkylning är på väg? Har verkligen inte tid! Vill tränaaaaaa inte ligga inne..

Likes

Comments

I fredags var det som sagt 100-dagarsfest med tema charter. Hade en superrolig kväll som slutade ganska tidigt. Vaknade upp ganska tidigt i lördags och mådde bra. Tog det relativt lugnt hela dagen och mot kvällen åkte jag och André ut till Fanny och Anton för lite fest. Hade verkligen skitkul och vi kom hem runt 4.

Igår gjorde jag i princip ingenting förutom att ta en långpromenad, handla och kolla på film. En riktig mysdag helt enkelt.

Likes

Comments

Vardag

Tre från förra helgen i Stockholm

Idag är det fredag och endast 98 dagar kvar till studenten. Självklart ska det firas! Ikväll är det 100-dagarsfest med tema charter! Ska bli riktigt kul och innan festen ska vi träffas ett stort gäng med brudar. Hoppas ni alla får en fin fredag!
Likes

Comments