Precis exakt här ska jag sitta hela dagen, med näsan i en bok och tyda.se på datorskärmen. Jag har fullt upp med att tentaplugga, och det är så mycket jag måste hinna med att jag knappt kan tänka på något annat. Jag ställer klockan tidigt på morgonen, går upp, pluggar, äter något, går på toa, också pluggar jag lite till. Så fortsätter det fram tills att klockan är elva, tolv något på kvällen. Då går jag och lägger mig.

När jag hoppade på den här kursen visste jag inte vad jag gav mig in på. Det är min första upplevelse av universitetet och jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Allt var nytt. Konceptet, upplägget, kurslitteraturen, kurskompisarna, föreläsarna, ämnet. Allt det här är fortfarande helt galet, att jag överhuvudtaget kom in och att jag bestämde mig för att göra det här. För er som inte känner mig så bestämde jag mig tidigare i vintras för att hoppa på en kurs på Göteborgs universitet. Kursen jag läser heter "Medie- och kommunikationsvetenskap". Jag läser totalt 30 högskolepoäng och förbereder mig just nu inför min första tentamen. Något som är riktigt kämpigt! Men jag kämpar på!

Tips! Här är spellistan jag lyssnar på när jag pluggar. Endast instrumentella akustiska låtar som får en att slappna av och fokusera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments