Mörkt och trist väder ute, men vad gör det när man snart är påväg till gymmet för att köra slut på axlarna och armarna!


Likes

Comments

Så gött när man kommer till gymmet och är helt ensam, då har man hela gymmet för sig själv och kan gå loss hur mycket man vill. Haha ;)

Likes

CommentsHar kört spinning 45 nu ikväll och har precis duschat. Så nu sitter jag i soffan och bara slappar. Är helt slut så tänkte gå och nana snart. Känns dock så tomt de veckorna när Simon jobbar kväll, är alltid lika tomt att gå och lägga sig utan honom. Min älskade prins!

Likes

Comments

Var så sugen på chokladbollar så jag tog vad jag hade hemma och försökte få något som smakar som chokladbollar.

Har hällt i lite utan att ta några mått..

Ca 3 matskedar kvarg
Halv ekologisk banan
Havregryn
Protein med chokladsmak
1 tesked jordnötssmör


Kokos att rulla i!!


Tyckte själv dem blev väldigt goda, :)


Likes

CommentsFick dessa prover när jag var i Göteborg och har testat dem nu, väldigt goda smaker och inte så "vanliga" smaker som citron, melon, jordgubb osv. Tycker verkligen att dem smakar som man förväntar sig och inte alls konstlat eller så. Jag är personligen svag för smaker som är lite sura men i det här fallet går det inte bestämma vilken som är godast.
Tycker också att dem levererade en pwo som gav enorm energi och bra pump. Passade mig perfekt!

Vad tycker ni? Har ni testat eller vilken pwo använder ni? :)

Likes

Comments

Har precis klickat hem lite nytt från fitnessguru, nu tänkte jag gå och mysa ner mig under täcket hos Simon. Cardio står på morgonens schema och alarmet är ställt 06:00! Natti


Likes

Comments

Detta måste vara den perfekta gymoutfiten, åh vad jag gärna vill ha allt just nu!! Har verklig en snöat in på reeboks crossfit inspirerade kläder och skor, kan inte få nog. Allt är ju bara så snyggt!! Finns iallafall att beställa på stadiums hemsida och i vissa butiker.

Likes

Comments