​Hallå där, köp blåbär, hallå där en gång till! 

Det här är, och kommer förbli världens tråkigaste blogg. Nu ännu tråkigare pga min kamera på telefonen har gått sönder så nu blir det ännu mer bildfattigt. 

Jag stressar sönder och nervar ihjäl mig över att skolan börjar på måndag. Ska träffa nya klasskompisar redan på lördag!!!!! Hemma renoveras det för fullt men nu är jag utesluten från verksamheten så jag ligger och myser i sängen med datorn istället. Bra arbetsfördelning tycker Anneline. 

Idag fick jag hälsa på Stina och livmodern krampar som ett jävla helvete. Blir ju så när man får umgås med bebisar bara under deras fina stunder. 

Imorgon jobbar jag min sista dag på Boendestöd och det känns också jobbigt. Dels för att jag kommer få separationsångest och dels för att ingen annan där kommer få det. Haha! 

Tränade bort mina känslor genom ett stenhårt benpass. Som vanligt tror jag ju också att jag är vältränad så jag kör liiiite för hårt. Kunde fan inte gå när jag gick därifrån och vi får se hur det går att ta sig upp imorgon. Ska försöka kompensera träningen med lite vin nu så kanske kroppen blir nöjd. 

Mycket på samma gång nu. Hinner inte avsluta en tanke innan jag börjar på nästa så därför blir inläggen också upplagda så. Nu ska jag kolla bilder på innerdörrar och eventuellt spontanshoppa en ny soffa online. So long!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Som den periodare jag är så låter jag även bloggen vara något periodiskt. Hela mitt liv är ett periodiskt system. Men! Nu är jag här. Tycker det är ett måste att blicka tillbaka på det föregående året när det blir ett nytt år så här kommer det:

När året började var jag arbetslös, jag och Viktor var osams och jag bodde på Storgatan. Året var lite trögstartat så att säga. Att utläsa från min kamerarulle så hände inte så mycket i början av året utom att jag startade min selfieskola på instagram och löste en jävla massa korsord.

Sen hittade jag mig två jobb och kollegor jag trivdes med. Det var roligt i början att bossa och bygga butik men det rann ut i att dagarna mest bestod av att shoppa snus på ÖoB och att lära sig alla låtar på radion. I januari var jag på min första ölprovning och fick med mig en Laguinitas-tröja hem. Det var kul! Kanske höjdpunkten på hela januari haha.

I februari kom Stina och man fick gosa bästis-bebis. Så sjukt vad hon växt till nu! Är alldeles för dålig på att höra av mig men tänker väldigt mycket på henne.
Jag var till Bydalen ett par dagar och till badhusparken, har bevis på att jag en gång vistas utomhus. Det känns ändå lovande, då kanske det finns en chans att jag kommer göra det under året också.

I mars hände något större än både barn och utomhusvistelse - JAG GJORDE MIG AV MED MIN TJOCKTV! Saknar den än... Men, det var väl det enda rätta. I mars hade jag också den bästa utgången på hela året. Åkte till Åre med Sanna och Eleonore och vi hade så kul och var nöjda och glada hela kvällen. Tror aldrig det hänt att ett gäng förtärt så mycket alkohol som vi gjorde då men ändå aldrig blivit fulla eller borttappade. Fick också hänga med han från Skilda världar haha.

April representerar mitt liv. Mina båda jobb gick i konkurs så jag sökte utbildning istället. Då la även den ned. Det var en pissig tid i mitt liv där mina sparpengar rök rätt fort. Jag tröstshoppade en resa till Sundsvall med boende och mat till mig och Viktor, då körde jag också för första gången längre än till Brunflo haha! La sedan upp en årsbudget baserad på att jag skulle vinna på Bingolotto påskspecial men eftersom jag inte vann så återgick jag till att vara en livshatare.

I maj umgicks jag mycket med Eleonore och hade någon slags peak utseedemässigt kan jag utläsa från alla selfies. Riktigt good looking en stund där i maj. Något roligt jag kommer ihåg från maj är att jag och Julia hade en supermysig kväll i solen, tog en öl på stan och åt på balkongen. Det är med på min to-do list till nästa år också. Sen kom nästa babyboom med Ellas Ninja och syrrans Sebastian. Resten av året är det mycket Ninja i mitt liv! I slutet av maj tog jag min första tripp till Övik och kikade in hur Modo bor. Där var det mysigt.

I juni blev det en del öl med vänner och när jag inte var och drack öl med barnlösa vänner så umgicks jag med barn och deras föräldrar. Mycket gos! Sen kom såklart midsommar. Då var vi i Håkafot och hade askul. Badtunna, öl och mat är nog en bra sammanfattning. Något annat kul från juni var ju definitivt att åka och kolla på alpackor! Fyfan vad jag skrattade. Hade haft det lite tufft och mådde skräp så så tog Klara och mamma med mig som chaufför till munkflohögen. Det var en bra dag. Utöver det jobbade jag en del på Lindex och fick en träningsflipp för en kort stund, gick på yoga och grejer. Haha

I juli fick Viktor ett intresse för cross så vi åkte en del till Stugun. Hade en helg med övernattning och badtunna som var riktigt bra! Gick inte en enda dag på stråket så inga roliga historier därifrån haha. Dock hyrde jag ut min lägenhet i två veckor till början av augusti...

I Augusti åkte jag till dalarna och hälsade på släkten. När jag kom hem hade jag fått tillbaka min lägenhet i kaos. Det finns på min instagram, orkar inte ens prata om det men det var en stor anledning till varför jag senare på året flyttade ut. Allt var förstört av en ung Olivia. Men det vände ändå lite i slutet av Augusti för då åkte jag och Viktor till Italyyy! Bodde i Pisa och besökte Florens och Cinque terre. Bodde på ett jättemysigt hotell och drack mycket vin. Italien blir det någon mer gång när det finns mer tid! Firade också ett år med körkort haha

I september var vi på kräftis hos Therese och Jens. Det kommer jag ihåg för jag har inte varit på så många kräftisar haha. Skaffade även skåp på Shoppis och hade mycket med det samt började på Boendestöd.

I oktober flyttade jag officiellt ihop med Viktor igen och hyrde ut min lägenhet i andrahand. Fyfan för att flytta! Vet också att vi var på kretsloppshuset för det var supermysigt! La också jättemycket pengar på Viktor för att han fyllde år. Så svårt att veta när man ska ge sig när det är någon man kommer på så mycket presenter till!

I november färgade jag håret och jag har aldrig blivit så missnöjd. Hade verkligen peppat men det blev åt helvete. Gick till Style. Är fortfarande svinful i håret men har gett upp ändå pga äckligt vinterhår. Det blev också en del öl. Så mycket mer hände inte.

Sen kom december och det blev lite knäck, uppesittarbingo, panik inför julklappar, Jamtli julmarknad. Ja typ det, som december brukar se ut.

Började med den här listan på nyårsafton. Nu är det kanske inte lika spännande men för min del är det roligt att gå tillbaka och läsa. Bara för att komma ihåg vad man gjort. Nu är det 2018 och jag jobbar bara en vecka till för sen börjar jag på socionomutbildningen. Är livrädd och har studieångest i förväg, men jag har iallafall fått en jättefin dator att plugga på.

Har också börjat renovera hemma. Fyfan vilket jobb det är. Tur jag lever med någon som både är lite bättre än mig och har mer ork.

Idag fyller pappa år så grattis till honom och ha ett bra år allesammans!


I

Likes

Comments