Hej!

Nu har jag varit dålig på bloggfronten... Men såhär är det, man kan vara välja ett antal art hinna med per dag av: vänner, träning, mat, sömn, jobb, jobbsök, städ, disk, tvätt, bloggande, kreativitet och övriga intressen. För mig får det plats typ 3, max 4 av tidigare nämnda alternativ varje dag haha!

Nu har jag dessutom spenderat helgen i Italien, lördag till tisdag var jag i soliga Italien och pratade italenglish med älskade Viktor!

Vi hade ett fantastiskt fint hotell, helt i min smak (tyckte det var sämre tills vi tre dagar in på resan upptäckte A/C 😅)! Kort sammanfattning är att jag vill åka till både Florens och Cinque Terre igen, så himla vackert och så mycket att se!

Då väntar jobb i två dagar till, dop, gymkhana, jobbsök, stresstäd i äcklig lägenhet, gos, tvätt, uppackning... Ja ni vet. Nånstans ska jag försöka sätta igång med träningen igen också men misstänker att det blir en bra start att dansen börjar nästa vecka!

Nu har jag ätit middag efter en dag med jobb som följdes av migrän från helvete och en powernap så det blir fan bara soffhäng ikväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments