Mitt beteende börjar äntligen bli socialt accepterat #revolution

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså wow.

Finns det något finare i Jämtland än forsaleden? Helt fantastiskt. Fint också att inte använda sista söndagen på semestern till att ligga bakis i sina egna kroppsvätskor.

Men jag måste tillägga att det omöjligt kan finnas någon tröttare människa än mig. Snoozade imorse, sov i bilen dit, tog en nap när vi kom fram och innan vi åkte sov jag över en timme på en filt??

Hur som så är forsaleden the place to be. Jag kommer tvinga min framtida make att åtminstone var femte dejt ska vara där. Vilket betyder att han också måste ha körkort så att jag kan sova i bilen.

Det känns bra att man utnyttjat dagen till fullo men helvete vad bajspåse det känns att jobba imorgon. Läkaren rekomenderade mig att inte göra det men vad fan gör man när man är pank? Hoppas att det funkar, annars är det ju bara att förvandla mig själv till en bajspåse. I need a beer

Love

Likes

Comments

Aloha!

Idag är det sista dagen av semestern men det tänker jag inte fundera på nu för då psykar jag ur. Istället tänker jag fundera på veckan och att det är skitfint ute.

Veckan började som en påse bajs med ångest deluxe och obekvämligheter men sen har det bara blivit bättre. Haft ett par fantastiska dagar och en jättefin midsommar. Jag hade äran att få haka på några fina vänner och kollegor. Det blev Kloter (där jag var i vinnande laget 3/3 gånger), lite bira, lite mat och lite dans. Sedan en alldeles perfekt bakisdag med svett, svett, pizza och lök x2. Igår kväll fick jag till och med träffa mina bästa vänner och kolla på solnedgången, ahh klyschigt nog så var det förjävla mysigt.

Nu sitter jag på toa och väntar på mina vänner som ska ta med mig till forsaleden. Vi skulle åka kl.11 så jag var snabb trots outhärdlig trötthet. Well kl.11 var ett tag sen men det borde jag ju kunnat lista ut haha!

Nu jävlar ska här njutas tills jag går av så får vi se om mitt heltidsarbetande håller ihop i veckan. Kan ju inte bli sämre än en påse bajs tänker jag.

Taco hej

Likes

Comments

Hej!

Idag är det måndag och jag har semester. Och vi alla vet väl vad man gör på måndagar om man har semester? Jag har iallafall tvättat, vikt tvätt, sorterat i köket, städat bort vintern, rensat förrådet, tagit ned saker till förrådet, städat förrådet, rensat och städat garderoben (både rensat kläder och skrubbat luckorna??), dammsugit, bäddat, skurat(!!!), skruvat upp en hylla och två ljusstakar(händig), dammat hyllor, väggar och soffan för att snart hoppa in i duschen.

Det är ett stort frågetecken hur jag hunnit med att äta idag, troligtvis bidrar min kärlek till mat.

Det mest irriterande med att jag hållit på i ca 7h i streck idag och 4h idag är att det inte ens syns vad jag gjort. Sånt gör mig förbannad. Den som kommit på att det ska vara så måste vara samma person som kommit på läxor, utgångsdatum på öl och otrohet.

Nä jag ville nog mest bara skryta lite eftersom jag inte får lön för detta och ingen är här och ser min skapelse. Tänkte att bloggen känns bra. Skulle ju annars ha kunnat lägga ut en bild på en skurhink på insta och Facebook för mer uppmärksamhet men det sparar jag tills jag presterat något mer minnesvärt.

Denna gång får ni en selfie jag jobbade länge på. Ni ska bara veta hur mycket svett det gömmer sig i den här bilden.

Taco hej!

Likes

Comments

Hej!

Den här helgen var fin. Den innehöll ett fantastiskt dop för lilla Noel. Jag älskar såna tillställningar för det är så många glada känslor på en och samma plats, det finns smörgåstårta och bebisar. Kan det bli bättre?

I söndags hade jag en mysig kväll med Klara som innehöll vin och keno (?) såna jävla kärringar. Fick även träffa Mackan en stund, amazing.

Igår fick jag träffa Mackan igen, älskade sas gjorde att han fick stanna en stund till med mig! Sedan fick jag våfflor hos pappsen och en ny trenchcoat av Anki!!

Idag klev jag upp i tid med en tanke att fixa mitt cv och söka jobb. Efter ca 1.5h med att försöka få till ett snyggt cv i äckliga OpenOffice så slängde jag datorn och nu ligger jag istället och dricker kaffe framför desperate housewives som alla dagar haha. Det är bra med traditioner.

Taco hej och varsågod för världens tråkigaste inlägg

Likes

Comments

Hej!

Efter fem dagar i mitt älskade Dalarna och tre dagar i blåsiga Östersund sitter jag nu som vanligt på vardagarna kring 11-tiden och kollar på desperate housewives.

Idag har jag tvättstugan, har alltid lika roligt med lilla tvättis. Den bara håller om mig med en kvav luft fylld med partiklar från granntantens underkläder. Vi bara myser oss igenom fem timmar av härlighet med skitiga kläder som gosat till sig i tvättkorgen i några veckor, för att sedan bli rena som en bebisrumpa. Vi lyssnar på ljudet av tumlaren som låter likt min hungriga mage på tjack. Och sedan kommer det bästa med det hela, att vika alla kläder in i min unkna garderob fylld med kläder som inte alls är speciellt vikta efter alla måndagmorgnar med en stressig personlig catwalk i panik.

Ja ni hör ju hur fantastiskt det låter, vad jag älskar att tvätta.

Klockan 13.45 har jag körlektion till 15.10 medan jag väntar på att tvätten ska ta hand om sig själv. Sedan äter jag middag med Klara för att sedan hänga med Matilda på avslutning. Kanske får mig ett litet pyjamasparty sen.

Nu måste jag ha kaffe innan min bitterhet eskalerar och blir värre än en norrlänning utan snus på en fredagskväll.

Taco hej 👋

Likes

Comments

Hej!

...som rubriken lyder så är jag nu i Dalarna. Mora för att vara exakt! Det gick faktiskt väldigt bra i bilen trots 10h resa (längtar inte till att göra samma resa tillbaka). Och nej, det är inte jag som kör långsamt utan först åkte vi till Bredsäter utanför Kramfors via Höga kusten och hämtade upp farfar, vilket är typ lika långt som till Mora fast åt fel håll, så det blir som att åka till Mora och tillbaka.

Hur som helst så kom vi fram till halva släkten, så himla trevligt. Blev bjuden på god middag, öl och trevligt sällskap! Sovit en halv natt, med hörlurar i och exakt samma ställning under hela tiden så idag har jag ont i nacken och öronen haha, men lika glad är jag för det!

Idag blir det lunch med familjen, senare ikväll kommer vi nog träffa andra halvan. Älskar detta stället, detta är min barndom

Likes

Comments