Godmorgon Sverige!
Som ni redan vet började jag sjuksköterskeprogrammet för ca 2 månader sen snart på Göteborgs universitet.
Jag har tänkt att uppdatera er, berätta hur det är att plugga och vara mamma samtidigt men jag har verkligen inte hunnit. Det är mycket studier man har, så fort jag får tid över så försöker jag sätta mig och plugga. Jag har även varit på min första praktik och idag är sista dagen, att gå upp 05.00 har inte varit en dröm direkt.
I övrigt är utbildningen väldigt kul, strukturerar man upp det bra och sätter tid för sina studier så går det. På måndag har jag en seminarium om vetenskapsteori vilket inte är mitt favoritämne, så hela helgen kommer att gå på att granska artiklar 😪🤓.

Love/E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon 😘
Nu är det inte långt kvar till nyår, snart är det 2017!
2016 var ett fantastiskt år för mig, min prinsessa kom till världen och har förgyllt våra dagar 😍. Jag ser fram emot 2017 och hoppas att allt krig och svält tar slut överallt i världen, även om det är lättare sagt än gjort.
Nu ska jag städa här hemma, vi ska hem till min pappa ikväll. Jag brukar inte låta min lilla kolla på tv men eftersom att hon är extra gnällig idag och jag har massa att göra så fick hon det 🙈, she loves it!

Love/E

Likes

Comments

Hej finisar!
Dagarna går så fort 🙈, jag hinner knappt med mig själv.
Det har varit några hektiska dagar här hemma, i höstas ansökte jag till universitet men trodde inte att jag skulle komma in denna termin då jag sökte för sent. Guess what? jag kom in på sjuksköterskeprogrammet😁!.
Jag ska börja studera igen om ca 2 veckor, det jobbiga är jag kommer vara ifrån min lilla bebis 😢. Dem kommande 2 veckorna ska jag se till att vara med min prinsessa och vänja henne vid att vara med min mamma då hon ska passa henne om dagarna ❤.
Nytt år nya tag 😊, är det fler som ska läsa till sjuksköterska denna termin? isåfall vilken universitet?

Love/E

Likes

Comments

Hej alla fina!
jag insåg nyss att jag inte hunnit blogga sen 23 December 🙈.
Vi hade en underbar julafton med dem nära och kära, det blev en hel del presenter både till mig och Selina. På juldagen kom pappa, hans fru och mina syskon på besök hem till oss, det kändes som julafton 2 dagar i rad med massa god mat och onyttigheter.
Igår började ju mellandagsrean, jag var ute och shoppade med mamma igår och lite till idag själv. Jag hittade faktiskt nästan inget på rean men däremot mycket som inte var på rea 😂.
Hur hade ni det under julhelgen?

Love/E

Likes

Comments

Hur går det med min diet?
Jo jag har faktiskt skött mig rätt bra och håller mig till nyttig mat. Imorgon ska jag dock äta julmat, godis och massa bullar 😂. Under julafton får alla fuska tycker jag, det händer inte så mycket med en cheat Day så länge man inte äter dagen efter bara för att det finns rester kvar av allt gott. Believe me det har hänt mig 🙈.
Jag har kommit igång med träningen också, men börjar känna mig små sjuk nu så jag får avvakta några dagar.
Jag kommer att berätta mer om min kost senare, men den är ganska liberal. Jag äter mycket vegetariskt då jag inte är en kött människa.
Jag undviker bröd,pasta och potatis, men jag äter rotfrukter, finns crisp, bulgur och andra grönsaker.
Jag kommer blogga mer om det om ni vill veta exakt hur jag gör.

Love/Elmira

Likes

Comments

Hej Darlings 😙!
Jag har verkligen inte hunnit blogga dem här dagarna, jag har haft fullt upp med julklappar, slå in dem och köpa julmat. Jag blev klar med allt precis nu.
Nu sitter jag som ett barn och väntar på julafton 🙈🎅. Det är min  favorit tid på året, så mysigt med julen 😍. Denna jul handlar om min lilla prinsessa, det mesta är faktiskt till henne.
Jag har något stort att berätta till er alla sen men det får bli ett inlägg för sig självt 😉.

Love/E

Likes

Comments

Jag älskar verkligen mitt sovrum 😍, dem som känner mig vet att jag även älskar levande ljus vilket jag har överallt i hemmet 🙈.
Selina sitter och leker medans jag tar det lugnt i soffan och väntar tills klockan blir 20:00 då vi alltid gör iordning oss för sängen (med oss menar jag Selina). Själv ska jag passa på att kolla på min serie ikväll och mysa med en fruktskål då godis är förbjudet 🙈.

love/E

Likes

Comments

Ta bild med en bebis som rör sig överallt är typ omöjligt 🙈. Vi har inte gjort så mycket idag, vi tog en liten promenad till min mammas frisörsalong och nu är vi hemma och myser. Lördagsmys med min ängel ❤

Likes

Comments

Hej mina fina 😍.
Igår hade jag min fina vän Pardis och hennes två underbara barn på besök, tyvärr glömde vi ta bilder 🙈. Jag är jätte dålig på det men jag ska bli bättre på det.
Jag har fuskat med min diet jätte mycket men nu imorse fick jag nog, jag ska börja ta liberalt men healthy, jag ammar fortfarande så det blir inte jätte strikt men jag kommer att undvika kolhydrater i form av ris,pasta, bröd och potatis. Jag ska vara i topp form till sommaren och bli av med mina 5 mamma kilon!!
Jag kommer uppdatera allt på bloggen för er som vill följa mig och se vad jag äter och hur jag tränar ❤

Love/Elmira

Likes

Comments

Morning darlings!
Idag är jag riktigt trött då Selina inte låtit mig sova fullt ut igår kväll.
Solen skiner men det är rätt kyligt ute, vi ska ta på oss och ut och gunga, äta och sen iväg hem till en av mina gamla vänner som jag inte har träffat på en evighet, dessutom har hon fått två barn under tiden 😍. Det ska bli riktigt mysigt!
För er mammor som har barn som inte äter så har jag kommit på ett knep som jag kommer dela med mig av senare 😙
Love/E

Likes

Comments