Hej på er! Jag skulle lagt upp ett inlägg igår kväll men helt ärligt så var jag helt slut och orkade verkligen inte så det får publiceras idag istället. Under dessa två dagar som jag inte har bloggat så har jag varit med kompisar och hjälpt mamma att plocka ner mossa från taket. Trodde att jag skulle ramla ner från taket och dö men det slutade bra ändå..

Idag så ska jag på "kalas" för en kompis har nämligen fyllt 16! Oh god sweet 16!! Men ja, jag ska i alla fall dit och sova hos henne tills imorgon. Det blir säkert superroligt och jag ska verkligen försöka att ta så mycket bilder som möjligt. Detta får bli ett kort inlägg men jag får väl väga upp det med ett lite längre sen någon dag.

Kramkram♥​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag måste be om ursäkt för att jag inte har gjort några inlägg men jag har varken haft tid eller ork. Men nu är jag tillbaks! Denna veckan har varit full av aktiviteter och händelser. I tisdags vid 12.00 så hämtade pappa mig och min lillebror och det bar av till Helsingborg. Under tisdagen hände inte sådär jättemycket men kl 19.00 så var det en tillställning som heter "kulijuli" det var i kärnan och det var då lite artister som uppträdde, bl.a Hasse Andersson. Där var galet mycket folk så jag såg inte ett dugg men det var trevligt.

I onsdags så åkte vi till Bakken. För er som inte vet så är det en nöjespark/tilvoli i Danmark. Det var väl i stort sett höjdpunkten skulle jag säga. Trots det så finns det inte sådär jättemycket att säga om dagen eftersom vi bara åkte karuseller och tog färja från och till Helsingör.

I torsdags så var jag med några kompisar i Åhus och kollade på Åhus beach handboll. Det var skitroligt. Det blir extra roligt när man känner någon som spelar vilket vi gjorde och det var också roligt att träffa lite folk som jag vanligtvis inte umgås med! Så där yrade vi rundor och badade, kolla handboll, åt och snackade. Jag träffade även min gamla mentor där vilket var riktigt roligt även det. Hans son kastade dock ner mina strumpor i havet. Det var för visso inte lika roligt men vad tusan. Det var bara ett par strumpor. Vi tog tåget hem vid 19.00 tror jag och när vi kom till Hässleholm så åt vi på Subway tills det bar av hem.

Igår (fredag) så åkte jag tillsammans med två kompisar till Luhrsjön där vi badade samt åt. Vi tänkte spela volleyboll men volleybollplanen var under hela tiden vi var där upptagen av gamla tanter och gubbar.

Idag så sov jag länge och det var SÅÅÅ skönt! När jag väl hade kravlat mig upp ur sängen så drog jag på mig mina träningskläder och gav mig ut på springtur. Det känns som att jag har tappat all min kondition, vilket jag förmodligen också har. Jag antar att det bara är att träna upp den igen heh.. Det är det jag har gjort lite kort sagt under denna veckan! Återigen ursäkta att jag inte har gjort några inlägg under hela veckan men nu har ni i alla fall fått en liten update om vad jag har hållt på med.

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag haft en väldigt lugn dag men ändå hunnit göra en massa saker! Jag träffade bl.a en av mina bästa kompisar! Vi tog en tur ner till sjön och fikade samt försökte undvika regnet. Jag har även packat allting tills imorgon, jag ska nämligen åka till min pappa imorgon och för er som inte vet så bor han i Helsingborg. Där ska jag förmodligen stanna tills på fredag. Jag kommer att blogga lite därifrån men bilder osv kommer inte att komma upp förrän slutet av veckan om det inte går att lösa på annat sätt.. Tyvärr. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en fortsatt trevlig vecka så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Som ni förmodligen kan förstå utifrån min rubrik så är detta mitt första inlägg "weey"! Jag är faktiskt väldigt exited och taggad inför detta nu. Jag har inga som helst erfarenheter från det här och har ingen begåvning som jag kan dela av mig av så därför kommer detta bli lite knepigt. Or nah. Det återstår att se. Ni kanske vill veta vad det är för en människa som sitter och skriver detta nu och det ska jag nu besvara med några ytterst simpla rader.

Mitt namn är Elna och jag är 15 år gammal. Jag fyller 16 i December och för er som ännu inte förstått så är jag 99.a. Jag bor tillsammans med min mamma och min lillebror i ett mellanstort hus mitt ute i skogen... På fritiden så spelar jag mestadels fotboll och hittar på lite andra spontana saker. Det var lite kort om mig i alla fall.


Likes

Comments