Inte bloggat på ett tag.. Sorry.

Tränade dans idag iallafall för första gången detta år och första gången efter jul. Gick riktigt bra.

Skolan har startat nu också, och fyy säger jag vad himla tråkigt de är att den har börjat igen. Somnade idag på tyskan som jag verkligen hatar.

Torsdag imorgon och sedan Fredag! Längtar tills Fredag för kanske ska till en kompis.. Hihi, ni kanske får veta vem det är då.

Ska gå ner och se om jag ska ta något att äta nu, sedan blir det sängen. Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt så mycket för jag inte bloggat de senaste dagarna. Men glömt och inte riktigt haft tid.

Men idag hade jag absolut en av dem roligaste dagarna på lovet. Jag var i Alfta och mötte upp några vänner där. Sedan åkte vi upp till Viksjöfors för att åka skridskor, dock åkte inte jag utan satt och kollade på. Fryste verkligen as mycket också, men får skylla mig själv för jag inte kläde på mig riktigt. Som tur var att en av dem bodde där så jag fick gå och värma mig hos honom. Sedan kom resten dit också.

Fick skjuts av en av deras mamma till Edsbyn för att sedan ta bussen hem. Kom hem vid elva tiden.
Så är ganska trött nu, snackar med några utav dem nu på Skype och ska väl sova snart.

Men hörs imorgon!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan!

Legat i sängen hela dagen, är så himla trött så det får bli så. Kollar på junior VM nu, Sverige - USA. USA leder och Sverige är verkligen sämst. Sen är det om brons också så ja:))) bra kämpat Swe!

Igår kom aldrig Madde för vi hade missuppfattat varandra. Jag trodde hon skulle komma till mig och hon tvärtom. Så det var väldigt tråkigt.

Ska fortsätta kolla nu sen ska jag gå ner och baka hemgjord pizza med familjen. Men ska försöka göra några inlägg senare.

Likes

Comments

Idag när jag vaknade vid tolv så såg jag att det var snö ute... Mysigt men dock så känner jag att jag nästan kan gå och dö. För nu på senaste har jag märkt att jag inte tål snö. Det ställer bara till med massa problem. T.ex. nu snart när skolan börjar och det snöar, mitt hår blir afro om jag går utan mössa och med mössa blir håret för platt vid hårfästet. Man blir blött, oavsett hur mycket eller lite snö det är. Brukar oftast vara mycket snö här uppe jag bor. Tål verkligen den inte. Plus blir den bara brun eller svart för alla kemikalier fordon o.s.v. släpper ut. Så den blir ful också.

Nu snart ska jag vara med Madde, vet inte om hon ska hem sen eller om hon ska sova över. Det får vi se. Men annars har jag inte och ska inte göra så mycket mer idag. Somnade vid 5 i morse. Måste verkligen börja vända på dygnen nu, börjar skolan om en vecka...

Får se o jag bloggar mer senare annars hörs vi imorgon!

Likes

Comments

God morgon på er!

Märk att jag alltid skriver god morgon när jag ska blogga. Men iallafall ska bli lämnad av L snart... Blir svårt att sova själv nu när hon sovit med mig nästan hela lovet.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, ska snart gå och duscha.

Igår var vi i Valbo som sagt, fick med mig lite saker hem. Både inredning och klädesplagg. Säger alltid att jag ska visa men gör de aldrig så ni kanske kommer få se.

Men bloggar senare så vi se vart dagen leder.

Likes

Comments

Hej och god morgon!

Nu sitter jag och L på tåget till Gävle, sedan tar vi en buss till Valbo för att kolla lite i gallerian och Ikea. Vi ska även hitta något ställe där vi kan äta. Sen får vi se vilket tåg vi tar hem.

Vi fick iallafall fixa oss på tåget, p.g.a att vi vaknade tio och tåget gick 10.49. Men det gick bra, förutom att det blev väldigt stressigt på morgonen.

Bloggar senare!

Likes

Comments