VACATION VIBES

Långa kvällspromenader, långa middagar, långa konversationer. Långa semesterdagar.

Jag ser så fram emot den här semestern. Den känns banbrytande för framtiden på något sätt faktiskt, med tanke på att hösten kan få en 180 graders vändning. Framtiden känns spännande - jag gillar allt nytt.

För en hel del år sedan brukade jag blogga väldigt mycket. Det var inte för många tankar som satte några käppar i hjulet utan jag såg det som en hobby jag älskade - och det var så givande. Jag minns inte varför jag tog bort den, men tråkigt nog gjorde jag det. Livet sågs ur en rektangulär vinkel där varenda tanke och reflektion specificerades ned i ett nytt inlägg och delades med alla som var intresserade. Det är nog därför jag väljer att göra det igen, att hitta tillbaka till orden och kreativiteten. Kärleken till orden och kreativiteten har alltid funnits där, men någonstans blev vardagen annorlunda och annat krävde mer tid. Idag har jag ändå kommit till slutsatsen att hitta tiden handlar om prioriteringar.

Förhoppningsvis hittar jag en regelbundenhet under semestern som också håller sig kvar därefter. #tankarochkänslor #framtid #semester #bloggande

Puss


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229