Welcome to Dubrovnik

Hej på er, hur mår ni? Jag mår super! Första hela dagen i Dubrovnik idag. Resandet går gick okej, men trötta och hungriga var vi när vi kom fram. Hotellet är fantastiskt. Spa, pool & gym, underbara buffer och fina rum med både balkong och havsutsikt. Tänk er!

Idag har varit underbar. Vi tog bussen vid nio till stadens stadshus där borgmästaren med kollegor skulle välkomna oss, vår borgmästare samt övriga som hade ärenden här. Vi lucior sjöng, det delades ut gåvor och hela situationen var väldigt högtidlig.

Sedan var det fika dags, latte och smaltalk på det...

Staden är väldigt vacker, tydligen spelades flertal serier in är bla. Game of Thrones.

Iallafall var det innan lunch dags för vårt uppträdande på en organisation för handikappade, där vi även hav bort en stor check för välgörenhet.

Därefter bjöds vi på lunch. Traditionella rätter, gott och speciellt... Förrätt var en sallad med rå fisk, väldigt underligt. Gissa om jag åt? Brukar inte vara kräsen men den fisken gick inte ned. Huvudrätten var dock gudomlig!

Trötta, mätta och uppfyllda av massa nya intryck var jag och Emiline när vi satte oss på bussen tillbaka till hotellet. Vi bestämde oss efter en powernap att vi skulle ned och spaa. Ångbastun var det bästa jag gjort. Kände mig så fräsch efteråt - verkligen värt att förstöra håret i ångan! Spaet här är väldigt stort, många olika typer vad basu, väldigt fint byggt med även en egen del bara för kvinnor! Vattensängar och avslappningsrum - exakt vad vi lucior behöver !

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229