Tw!

Tw!!!⚠️‼️
-
-
Jag har scrollat igenom instagram nu ett tag och ser bara fler och fler konton som är relaterade till recovery från ätstörningar på olika sätt. Och antalet jag stöter på varje jag är skrämmande. Det är så oerhört hemskt att så många unga (främst tjejer) mår dåligt och att det är så många som gör det. Vill bara ge alla en stor kram.

Det påverkar mig en del då jag själv var en av dem för flera år sedan. Sista bilden i inlägget är från våren 2015, då jag var som värst. Hade möten med BUP var och varannan vecka och sedan dess har det varit en resa framåt, med bakslag och perioder med åter fall (som ni ser). Få människor vet detta om mig och skriver inte detta för att folk ska tycka synd om mig.

Det var internationella ätstörnings dagen idag eller igår kanske. Vill absolut inte trigga något med detta inlägget eller resten av mitt kontent utan tvärt om! Finnas där som en storasyster kanske. I have been there. Det är 2021 och först idag kan jag säga att jag är frisk.

Jag vill bara krama alla underbara fina tjejer som mår dåligt i sina kroppar och vid varje måltid. Ni alla är så vackra. Det kommer bli bra jag lovar er. Omge er med bra positiv energi och fortsätt kämpa. Mitt största tips för att läka är att inte ge efter för monstret i huvudet. Det kommer vara jobbigt, du kommer känna dig dålig, hemsk och äcklig i vissa stunder men låt det bara skölja över dig och bort. Det finns så mycket mer i livet än vikt, kalorier och utseende❤️

Gillar

Kommentarer