tillbaka

Hälsa, Inspiration

Hej alla fina! Har ni haft en bra sommar? Även fast det fortfarande är augusti kan jag ändå känna en förändring i luften. Hösten har kommit tidigt men kanske får vi lite värme igen.

Jag har jobbar en massa och det har fungerat bra. Jag har tränat så gott jag kan, ätit massa jordgubbar och massa popcorn och druckit massa te som jag brukar göra. Men sommaren har gott alldeles för fort och det känns knappt som att jag fast en sommar. Jag är dock tacksam att jag fått jobb och att det går bra, samt att jag har en sån fint hem där jag får sol och ro efter jobbet. Så summan av kardemumman från min sommar är: jobb och sol.

Nu tillbaka till mer rutiner och livet. Även om corona är kvar och verkar ta fart igen så hoppas jag på en vanlig höst för alla men mest för mig själv. Vi kan nog inte gå tillbaka till ett obrytt liv men iallafall vill jag fokusera på de positiva delarna i livet då jag känner att mer stress inte är bra för mig. Jag är lite smått stressad över livet ärligt talat. Jag hade gärna varit någon annan stans än Sverige nu och vill därför hålla mig på en bana med self care och positivitet.

Bloggen, träning och livsstil är lite i fokus nu. Jag tycker det är väldigt roligt och hade faktiskt velat jobba som pt eller kostrådgivare, kanske på sociala medier men iallafall inom de närmsta åren. Det är väldigt intressant och inspirerande och något jag vill fokusera på dagligen. Jag har redan planerat och skrivit upp mål för min fitness och hälsa. Det skulle vara sjukt roligt om du som läser nu också vill hoppa på det tåget och följa min blogg för mycket av det kommer att publiceras här <33

Gillar

Kommentarer