Min vecka, mål och tankar

Hej hej hej!

Måndag idag och jag är så taggad. Lite skevt att man är taggad på en måndag, är inte det sämsta dagen på veckan? Nej asså jag gillar måndagar. Det är kockstarten på veckan, man har energi och motivation och man har liksom en nya vecka framför sig. Jag ser måndagar som första januari liksom.

Jag borde inte vara speciellt taggad för jag har massa i skolan att göra och det är för övrigt en tung vecka men humöret är bra and i want to keep it that way.

Idag måndag innebär en redovisning/debatt i skolan, sedan träning. Ska hämta ut ett paket från nelly. Äntligen! Beställde för typ tre veckor men paketet hamnade fel och fel uppgifter gavs till uthämtningen. Och sedan sången som jag skippar nu flertal gånger pg. av just plugget.

Tisdag är en vanlig tisdag. Men med plugg i fokus. Kanske min kära morgonträning också ;) Onsdag lika så. Dock får jag sticka till Hbg för sången vilket jag varje vecka längtar till.

Torsdag och fredag ska jag ju jobba igen. Jag jobba på Barista fram till maj, uppsägningstiden. Lite sjukt att man jobbar på ett ställe som gått konkurs. Men då vet man hur det går till och det påverkar ju inte mig jättemycket med alla jobb jag har.


Veckan är en riktigt plugg vecka då jag har ett matteprov som väntar nästa måndag. Och historia prov på fredag. Tisdag franska redovisning, glosor där och en till redovisning där. Har kanske inte riktigt förstått stassen än men jag vill hålla det så asså. Vill inte låta ångsten och stressen in i mitt liv. Måste bara köra, köra, köra. Har inte tid att tänka.

Mål denna veckan är:

Skapa tre nya vanor. Ska börjar dricka citron vatten på morgonen, börja fixa mig till sängs redan klockan åtta och motverka mitt småätande på kvällen.

Hålla fokuset. Stänga mobilen när jag pluggar, bort med sociala medier och adnra störande moment. Sätta timer när jag pluggar och ta pauser. För det funkar faktiskt!

Träna eller vara aktiv varje dag. Promenader med mamma och lilla Maja, springa eller gymmet. Allt som släpper endrifiner. Kanske man kan få lite d-vitamin av solen också?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229