Friyay

Ja äntligen fredag!

Det är mycket som har hänt den senaste veckan i skolan. Skolarbetet börjar rulla på ganska hårt och just nu sitter jag och tittar på ett berg av nästa veckas uppgifter. Så mycket böcker.

Det är inte så hemskt ändå. Vår fina elevkår har satt upp en liten poängjakt för alla klasser på skolan där vi tävlar mot varandra. Detta håller på i en månad med nya knasiga uppdrag varje vecka. Det är verkligen as kul och motiverande, alla vill ju vinna!


Sedan taggar vi årets största insparksfest nästa fredag! Det ska verkligen bli så kul och så många ska komma! Lokalen rymmer hur många som helst och det är flera skolor som säljer biljetter. Vem vill inte komma, det är till och med Hawaii tema. Hur fett?

Jag ska gå med Catalina men självklart kommer nästan hela ProCivitas Lund, det är bara ett måste! Ingen förfest är inbokad än men det återstå att se ;)


Idag efter skolan träffade jag Max och Jakob, som går Ekomoni, på stan i Lund.

Vi gjorde egentligen inget särskilt, dock blev vi erbjudna att spela boule med nån kille som sponsrade eller marknadsförde ett bouleföretag. Vi vann faktiskt och fick gratis biljetter till en arena.

Sånt här händer bara i Lund, haha. Fett kul hade vi iallafall.


Jag är nu hemma i Helsingborg och försöker få ihop den kommande veckan. Är halvt stressad då jag också jobbar imorgon. Vet inte riktigt hur jag ska hinna…Lite #proccespoängjakt bus:


​Man kan ju se att vi skäms rätt mycket ändå. Men vad gör man inte för proccespoängjakt? ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229