Massor

Oj oj oj vilken kass helg. Och vilken kass måndag.

Lång historia kort har jag känt mig upp vid öronen stressad samt en tungt moln ångest legat och tyckt ner mig. Har dock jobbat med att hantera sådana dagar men ibland är allt för mycket samtidigt och det blir jobbigt att vara stark...

En vecka fylld med jobb och mycket att göra med lucia.Min mobil gick också sönder helt igår. Den var redan galet sprucken och de var en tidsfråga innan den skulle vi kaputt och hade tänkt att köpa en ny efter jul oavsett men nu blev det plötsligt kris. Köpte en ny för några timmar sedan men det fanns såklart ingen säkerhetskopia att hämta ned. Fattar ingenting av sådan här och även killen i buktiken sa att det fanns inget att göra. Det finns ingen. Så nu måste jag väl fixa skärmen på den gamla och fixa det. Ugh. Krångel.

Var nyss på en ansiktsbehandling, jättevälbehövlig som ni kanske förstår. Känner mig ju fräsch och lugn. Var helt uppe i varv innan. Känns bra att vara nere på jorden och få tankarna på rätt saker. Nu sitter jag med en godis påse och skriver detta. Vill bara gosa ner mig i sängen innan jag börjar fixa mig för dagens lucia träning.


Hoppas er måndag fortsätter bra, kram <3


Gillar

Kommentarer

Träning

Godförmiddag! Blev nyss klar på gymmet efter veckor utan träning.

Älskar träningen men det är också det som kan stressa mig mest! Jag vill gärna ha en viss livsstil men hinner inte med ibland. Och det är okej. Jag vill att träningen ska handla att få mig att må bra snarare än att kunna bocka av något på någon lista eller bli smal... hinner jag inte är det okej. Inga krav. inga måsten.

Brinner för träning och hälsa men man måste under hålla den lågan rätt, fokusera på rätt saker, utan hets eller krav. Sluta jämföra, bort med den skeva kroppsuppfattningen. Och fram med styrka och positivtet!

Gillar

Kommentarer

Gårdagen

Började dagen med att gå upp vid 06.30. Jag började vid 08.00 och ville ha god tid på mig att göra mig i ordning. Mår verkligen inte bra om jag stressar iväg. Frukost blev gröt med, kakao, proteinpulver, hallon och havremjölk. Lite c-vitamin, järntabletter, multivitamin, och hårtillskott.

Kom hem vid 18.00 efter att ha handlat lite. Mamma hade under dagen köpt sallad som vi åt till middag. Efter det satte jag mig med te, lite mörk choklad, vatten och mina kalendrar och dagbok. För att bearbeta dagen.

Gillar

Kommentarer