Ledig dag

Hej på er! Glad onsdag! Det känns som jag inte uppdaterat på jättelänge och det var nog ett tag sedan!

Idag är jag alldeles ledig och har spenderat dagen hemma. Vaknade ganska sent (09.30) och gjorde iordning frukost. Jag var sovit dåligt på senaste så försöker ta igen det på morgonarna där jag kan. Det blir nog inte 05.30 club/power hour som jag skrev om för några veckor sedan. Just nu kommer hälsa först och största prion är att få min kropp att stressa ner, och att sova bra är a och o!

Sedan var jag fyllt min dag med lite smått och gott, lite serie, började på en moodbord jag ska sätta upp på väggen med inspirerande människor och citat. Jag städade lite och gick nu en promenad i parken. Soligt och varmt är det ute. Känns lite som sommaren inte vill lämna oss. Nu har jag ett glas ismatcha i handen och tänkte kolla lite serie. Supermysig onsdag!

Gillar

Kommentarer

Välkommen onsdag!

Hej på er! Shit klockan är snart halv elva och jag har knappt gjort något idag! Skönt dock. Jag vaknade efter en dålig nattsömn vid åtta där jag inte la mig för än 01.30 och somnade vid 02.... illa.

Iallafall hade jag en liten hund som väntade på att jag skulle vakna och gå ut med henne samt ge henne mat. Så vid 08.30 gick jag ut på en liten promenad med te i handen och hunden i andra.

Nu har jag kollat en några avsnitt Sex and the city, ätit frukost och nu tänkte jag städa lite. Dammsuga behövs då jag har ju drällt hår överallt. Och tyvärr har håret inte blivit bättre men är med cool med det. Stressar inte över det utan uppskattar mer det vakta hår jag har kvar. Några test kurer med risvatten är på gång och en bokad tid på vårdcentralen imorgon så ska vi se vad som händer och om det kan bli bättre.

Annars mår jag helt okej. Liiite ont i halsen till och från så det blir tyvärr ingen träning. Men har planer på att sätta igång nästa vecka ordentligt. Denna veckan får det blir promenader och försöka stressa ner och återställa.

Idag ska jag som sagt städa lite. Sedan tvätta håret med risvatten och ha en liten spa session. Senare ska jag faktiskt iväg på paintball med jobbet. Ska bli sjukt kul. Är as taggad! Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Min dag

Hej på er! Vilken härlig och varm dag det är idag, iallafall i Lund! Solen skiner och värmen är tillbaka - kunde nästan vara sommar!

Mamma fyller 60 år idag så jag började dagen med att gratta henne! Antar solen hälsade på för att gratta henne också! Jag gick ut på en morgon promenad och köpte sedan frukostbullar och annat smått och gått till frukost! Jag skippade bullarna och gick direkt till min gröt!

Efter frukost tog jag hand om disken medans jag kollade på ett avsnitt att Sex and the city. Sedan gjorde jag risvatten till håret. Har hittat ett recept som en grupp kvinnor i nån typ av urbefolknings i kina använder sig av och det ska tydligen göra under för håret. Finns att hitta på youtube! Men det återstår att se om det gör något för mitt hår!

Efter några timmars risvatten prep, mealprep och städning i köket gick jag ut med Maja någon timma i parken. Trött var hon och kanske inte så konstigt med hon tjocka päls i nu 20+ grader. Vi hälsade på några hundar och det var väldigt vacker och höstigt i parken nu när det ringlar mer löv från träden.

När vi kom hem gav jag henne vatten och en kall dusch, sen fick hon somna i soffan som en liten bebis. Jag har själv vilat ett tag, lyssnar på en podd och letat kappor inför höst och vinter. Skit svårt. Jag har hittat ett par som några svenska influensers hade på sig förra höst/vinter men de kapporna är med största sannolikhet inte kvar. Iallafall är jag taggad på hösten och vintern och allt mysigt som kommer med det!

Gillar

Kommentarer