06.30

Hej och godmorgon! Måndag idag och en nu vecka ha startat. Jag jobbade väldigt länge igår och han inte kicka in här tyvärr men måndag it is och jag är super taggad på en ny vecka med träning och jobb.

Klockan är nu 06.30 och jag vaknade för en halvtimma sedan ungefär. Ska snart cykla till gymmet och köra lite armar och mage tänkte jag. Har fortfarande träningsvärk från mitt ben pass häromdagen så inga ben blir det! Sedan åker jag och jobbar fram till kl 15.

Jag hoppas att denna veckan blir en bra en. Fylld med inspiration och glädje.


Gillar

Kommentarer

Träning idag

15 min crosstrainer
15 min gång med band på löpband

Glute aktiveringsövningar
Med ankelvikter

- cross over kick rakt ut
- kissande hunden
- rakt ben kick upp + puls
1 min per ben

Ben
Med band
- jumpsquats
- lounges
- burpees
- squats med hantlar axelpress
1 min per övning x 2

Med 12 kg
- squats x 4
- bridge 1 min x 4


Stretch

Gillar

Kommentarer

Mål höst 2020

Ni som känner mig eller läst mig blogg tidigare vet att jag absolut älskar att skriva upp mål och listor på saker. Älskar att planera och skriva upp saker jag vill göra för att göra mig till ett bättre jag. Jag ritar upp den livsstilen jag vill ha helt enkelt. Jag färglägger olika saker i kalendern och får det fint och prydligt eller så har jag en lång lista i anteckningar på mobilen, såklart med passande emojiis bredvid för att hålla det lite färg fullt. Hela grejen får mig enormt motiverad. Jag kom av mig lite med grejen efter gymnasiet och tappade lite kontrollen över mitt liv. Jag tränade mindre, åt sämre, jobbade alldeles för mycket och även om det är okej och jag älskade mestadels mitt jobb då så tror jag att jag hade lite svagheter mentalt som jag inte riktigt återhämtat mig från gymnasiet och då iallafall inte tagit tag i. Jag gick runt och mådde ganska dåligt psykiskt och jag höll ihop mig själv tillräckligt för att kunna gå till jobb men tittar jag tillbaka så har jag varit en mindre bra Elin till många jag brydde mig om.

Jag vill leva det liv som gör mig till mitt bästa jag, inte utseende mässigt utan mentalt. Jag vill sprida god, inspirerande energi och det börjar endast från en själv. Jag vill omge mig med människor som är på samma nivå, och då säger jag inte det på ett nedvärderande sätt utan att jag vill ha folk runt mig lika motiverade, lika drömmande och sprider lika god energi som jag vill göra. Helst vill jag jobba med något jag brinner för, eller iallafall där jag känner att jag får en bättre lön och mer utvecklande arbete, även om jag trivs där jag jobbar nu.

Det känns bra att sitta här då för ett år sen mådde jag ganska mycket sämre och resterande år fram till vår/sommar 2020 har varit tufft. Jag var enormt osäker på mig själv och vart jag skulle, jag var stressad och hade väldigt mycket ångest tyvärr. Jag kunde inte tänka rakt, jag kunde typ inte få ihop vissa saker. Det låter luddigt men det är så jag kom ihåg det. Nu sitter jag här på andra sidan. Jag sa upp mig från mitt gamla jobb, blev arbetslös och försökte fokusera på mig själv, fick ett nytt jobb och nu spenderat nästan hela sommaren med att hjälpa mig själv må bättre och bli mitt gamla jag. Det är en resa, hela livet är en resa rättare sagt och jag är stolt över gamla jag som tagit mig igenom så mycket men det är dags att ta kontroll över mitt liv och min lycka och välmående och sluta säga: ''det blir bättre när...'' För det blir bättre nu, det gäller bara att ta steget.

Mål höst 2020


- Spara 80 000 kr till resa.

- Bli en näringsjägare och mer medveten.

- På gymmet minst 5 gånger i veckan behöver inte vara träning men det är min favoritplats efter min säng då.

- Träna och känna mig stark.

- Kunna gå ner i spagat och få yoga/stretch som en rutin varje vecka.

- Bli organiseringstönt.

- Ha en mer rutin baserad vardag men saker som är fördelaktiga för min hälsa och mående.

- Minimalist.

- Växa ut hår och ögonbryn disclaimer, jag har börjat får tunnare hår så därav denna.

- Gå upp tidigt och börja dagen med en produktiv timme för dig själv.

- En kreativ timme varje dag t.ex. musik eller läsa en bok.

- Jobba mindre och istället börja tänka på din framtid prioritera mina drömmar och försöka sträcka mig efter dem.

- Få igång mina sociala medier med de kontent jag vill förmedla.

- Prioritera mig själv och veta mitt egenvärde dvs. gör saker som jag vill, som jag mår bra av och som jag vill lägga min tid på. Tex. tid för mig själv eller familj, säga nej till saker och ha makt över min egen tid. Att vet vad jag är värd och förtjänar och inte bli behandlad hur som, plus inte bry mig vad andra tycker. Jag är min bästa vän.

- Försök vara i ständig utveckling dvs. nöj dig aldrig, håll motivation och inspiration hög.

- Sprid god energi och omge mig med lika god energi :)

- Tagga ner och var snäll mot dig själv livet är livet, allt går inte alltid som planerat, du försöker iallafall

Jag hoppas att jag kan inspirerar några till att sätta upp dina egna mål för i höst, om det är jobb relaterat, träning- eller person relaterat.

Gillar

Kommentarer