Midsommar!

Hej fina! Klockan är snart tjugo i tolv och jag sitter och äter min frukost. En sen frukost idag för jag började dagen sent och var tvungen att prioritera att göra en midsommarkrans. Jag sov jättedåligt i natt, vakande att per gånger och kände mig så stressad. Ni vet när man vet att man måste sova men inte kan.... usch. Jag hade planer att gå upp jättetidigt för att hinna träna, handla, göra krans, sola och fixa mig i lugn och ro. Men om jag ska orka fira ikväll måste jag sova mina åtta timma. Så jag sov till nio och började direkt med min krans. Av det lilla vi har i vår trädgård här i Lund så blev den ändå fin. Jag har verkligen inte råd att köpa blommor från en florist, man jag läste det super bra! Tog lite tid för hade en tunn ståltråd bara men är väldigt nöjd med min prestation!

Jag ska nu äta upp min gröt och gå ut och handla nagellack och kolla på en kjol, kanske klänning. Jag känner att jag inte alls gillar det jag ska ha på mig ikväll. Mina vita byxor jag tänkte ha är lite stora och sitter inte fint. Men jag har massa kläder så bör inte stressa, men ni vet känslan. Man har massa men inget passar till just denna tillställningen...

Oavsett är jag super taggad på ikväll! Jag ska nu fortsätta med mina to-do’s idag. Jag önskar er en super fin och bra midsommarafton!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer