Morsdag

Vardag

Godkväll alla fina och alla starka mammor där ute! Idag firade jag mamma på mammornasdag, morsdag. Grattis mamma, du är min bästa vän, min förebild och den klokaste personen jag vet. Älskar dig över allt annat!


Vi gick en lång promenad i morgonsolen imorse. Jag satte mig på taket efter frukosten för att få lite sol och bränna. Vid lunch tid gick vi till Botaniska trädgården i Lund på lunch och en utställning. Supermys!

När vi gick tillbaka hem gick vi inom Alhgrens konfektyr och tog varsin stor mjukglass. Min mobil var död då så inga bilder kunde tas men supergott. Riktigt lyx. Vi satte oss på vår bakgård och njöt.


Hur var er morsdag?

Gillar

Kommentarer

Veckan blev inte som tänkt

Vardag, Foto

Hej hur är det med er? Med mig är det bra, det är fint väder och varmt ute så kan knappast klaga men jag hade feber måndag och tisdag vilket var verkligen super segt och jobbigt. Trodde såklart att det var corona, vilket det troligen var eller är. Jag har mått bra nu i fyra dagar och känner ingen symptom idag. Så denna veckan har jag bara tagit det jättelugnt. Sovit, druckit vatten, kollat Netflix. Har fått syntest och id gjort men bloggen har jag inte orkat logga in på. Därför har det stått lite tomt här!

Jag och mamma valde att isolera oss i lägenheten denna helgen och inte åka upp till pappa för att undvika smitta honom. Tråkigt såklart för vädret skulle vara underbart men vi får ta vara på solen här i stan istället.

Vi vaknade ganska sent och gick direkt ut på en timmas promenad runt stan i solen! Vi kom hem och år frukost och sedan satte oss på taget och solade ett tag innan molnen kom. Jag gick ut på en runda, köpte lite sallad till lunch, smoothie, mötte upp en kompis och gick hem och åt salladen hemma hos mamma. Nu har vi nyss bakat fröknäcke! Doftar ljuvligt i lägenheten!

Nu dessa dagarna har jag inte vågat träna så jag har gått på långa promenader två gånger om dagen minst för att röra på mig och komma ut från lägenheten. Det är lätt att man känner sig instängd här inne! Ser framemot att kunna springa och träna igen nästa vecka. Jag ska även på Mayas student som äger rum på onsdag, vilket ska bli sååå sjukt kul!!

Gillar

Kommentarer

Veckans planer

Happy monday allihopa! Har ni haft en bra dag? Jag har haft en lugn och skön måndag hittills. Klockan är snart halv fyra och jag har bara gått och skrotat hemma utan schema vilket känns skönt. Trots att jag inte satt några planer har jag fixat naglarna, handlat sallad till lunch och bokat möte hos polisen för att fixa legitimation (tappade mitt leg i Barcelona för exakt ett år sen...) och bokat synundersökning för att kunna övningsköra!


Detta ska jag göra i veckan:

Måndag: idag, boka tider, träna och söka jobb

Tisdag: Tid för att få leg, och synundersökning senare på dagen. Träna ben och rumpa samt söka jobb (det tar tid det där med personligt brev...)

Onsdag: Börja med min nya rutin att springa på morgonen. Sedan vill jag gärna börja smått plugga på körkort. Träna med Eleni.

Torsdag: Yoga på morgonen efter träningen. Göra lite blogg inlägg jag kan publicera när jag inte kan uppdatera dagligen. Träffa vänner

Fredag: Springa på morgonen. På kvällen blir det nog lilla torg eller en kväll hemma.Här är lite fina bilder från helgen. Jag, mamma och pappa var ute på långa promenader och tränade tillsammans!
Gillar

Kommentarer