Soligt

Hej på er! Solen är framme idag igen! Så härligt.
Åt lite frukost med mamma efter promenaden, gröt och te, och sen gav jag mig ut på stan. Innan idag gjorde jag lite ärenden. Handlat tråkiga tvättmedel och en skubb borste som jag ska fix golvet med. Efter jag kom hem satte jag igång med att städa och organisera. Det tar sjukt lång tid! Trodde jag skulle hinna börja skrubba golvet i mitt rum idag iallafall. Men innan jag kunde börja med det måste jag få ut alla möbler och då också gå ut alla grejer i en lite byrå som ska längas eller till min bror. Organiserade min egen garderob för att få plats med allt, slängde även en hel del som låg i den byrån. Gamla skor och små prylar som bara ligger. Skönt.

Vid tre tiden gick jag ut en timma i solen. När man inte har egen trädgård sitter man på taket. Har faktiskt fått lite färg. Om några minuter ska jag gå till gymmet för att träna tabata i 30 munter. Ser så mycket fram emot det!

Gillar

Kommentarer

Renovering

Hej på er. Det var ett par dagar sedan jag tittade in här! Det har varit en bra start på veckan. Helgen var fyllt med pappas födelsedag och vinkväll med tjejerna. Och sedan en fin seg bakisdag på söndagen. Igår fick jag stor motivation att göra om i mitt rum lite grann. Nu när jag bara är hemma hela tiden inser man ju på riktigt hur man lever och hur ditt boende ser ut. Och med det sagt finns det mycket jag vill förändra i vår lilla lilla trea!

Jag har pratat med mamma flertal gånger och trots att ämnet är lite känsligt håller hon med mig. Vi behöver:

Plocka i ordning och bli av med saker. Liten lägenhet kräver ganska mycket disciplin och minimalistisk levnadssätt. Inte ett överdrivet sådant men ändå.

Skura golvet och tvätta ordentligt. Vi har ett vackert slipat och vitlutat trägolv som vi nu er är lite fläckigt och mörkare på vissa ställen. Vi flyttade hit för 4 år sedan så det är nog dags att dra en rejäl omgång nu.

Måla om mitt rum. Redan när vi flyttade jag hit tyckte jag den vita färgen i mitt tum var lite fläckig och typiskt nog har min ventil gjort att det kommit in smutsig luft eller som mamma förklarar: stadsluften har tagit dig in och smutsat/dammat ner en vägg. Så jag känner att det är dags att måla om den vita färgen i rummet.

Stort projekt som jag ser fram emot! Jag älskar att inreda och möblera om och längtar efter att se resultatet!

Jag funderar på att beställa hem ett par nya gardiner för att få lite mer djup och karaktär i mitt nästan helt vita rum. Just nu har jag vita gardiner, med med vita väggar, vitsäng, vit skrivbord och vitt golv finns det ingen karaktär eller brytning i rummet vilket inte skapar det mysiga djup jag letar efter.

De jag tänker på är från Hm Home

De är enligt den färgskalan jag har i mitt rum men också som jag vill förstärka. Och i ett sammet material med lite grova textur vilket passar in i resten av lägenhetens textiler.

Givetvist gör jag före och efter bilder. Detta ska bli en rolig resa! Just nu är mitt rum ganska stökigt så publicerar nog inget idag men jag tar en sak i taget och snart är vi igång! Stay tuned <3

Gillar

Kommentarer