Sol tur för er

Ännu en dag på jobbet. Torsdag idag och imorgon är jag ledig. Ska bli väldigt skönt. Jag jobbar ju varje dag ledig fredagar och det känns. Jag blir mer och met slö. Däremot har denna veckan varit en bra vecka generellt. Måndagen sprudlade jag med energi. Tisdag inte lika. Igår var det fine här i caféet. Det är ganska lite folk under mina timmar, 11-17 därefter blir det mer och främst mellan 13-15 är det dötråktigt.

Har cyklat till jobbet tre gånger denna veckan det blir ungefär 7 mil. Starkt faktiskt men som tidigare nämt i ett annat inlägg, ger den halvtimman massor av energi. Jag får röra på mig, svettas lite, frisk luft och sol. Hur bra? Jag slipper tänka på träning eller joggingturer för 22 km om dagen är rätt okej. Tycker jag.

Hängde med Danne igår kväll. Vi satt på mitt trädäck och käkade lite frukt och choklad och bara snackade ihjäl. Jag gillar sånna kvällar.

Denna morgonen var också bra. Vaknade tidigt, pt frukost, gick med hunden, solade och sedan kom mamma hem som varit i Stockholm med pappa. Vi åt lite frallor innan jag hoppade på cykeln till jobbet. Solen skiner och det känns som en härlig dag, tråkigt nog jobbar jag ju under alla fina soltimmar och min solbrända kropp från Grekland är snart lika blek som i mars. Men men, så är det väl. Kul för alla er som ligger i en solstol idag!

Gillar

Kommentarer

Myspromenad

Veckan har verkligen börjat bra. I måndags fullföljde jag min plan eller vision om att cykla till jobbet. Så kvart över åtta satt jag på min cykel. Mina 11 kolingars tog mig ungefär 40 minuter. Först ett möte på Umo angående mina p-piller, och sedan fixade jag mina fonder knäckta naglar (jobbets fel), sedan had ejag lite död till och gick till kullagatan och skulle skyltfönster shoppa men slutade med att jag blev 500 kronor fattigare. Jobbet gick bra. Stack sedan till söder och tränade på Actic där. Spinning 45 minuter sedan var det ungefär 45 minuter hem på cykel också. Energin var på topp och jag sov som en stock den natten kan jag säga.

Gillar

Kommentarer

Update

Hej fina!

Varit hemma nu i två veckor. Massor av jobb, varje dag, ledig en gång i veckan. Det har fungerat bra, slitsamt och tidskrävande. Jag orkar knappast skriva här utan dagarna börjar med en löprunda, sedan jobb fram till fem och sedan direkt framför en serie, och om jag eventuellt har lite energi sticker jag till en kompis.

Mycket men ändå lite har hänt. Men resan i Grekland är det första som ska uppdateras här.

Gillar

Kommentarer