Mål

Gooodmorgon! Egentligen skulle jag upp tidigt idag. Springa och plugga. Men somnade så sent igår. Och kom på att jag har massa inlämningar till söndag. Skolan är faktiskt prio ett. Sedan sömnen.

Nästa vecka blir det andra puckar. Jag måste faktiskt ta tag i min hälsa nu. Även fast jag vill äta bättre och faktiskt komma iform så blir det ändå att jag smaskar på några kakor mitt i natten. Wow Elin. Bra.

Nej nästa vecka ska jag vända. Inga ursäkter. Då går jag inte på antibiotika så jag får träna hårt, mina beats kommer tillbaka (aka lättare att träna), och jag har förhoppningvis inte ont i magen. När jag är lite låg, om något är fel eller jag är sjuk, unnar jag mig och tröst äter väldigt ofta. Jag måste få tillbaka disciplinen. Det är typ prio ett. Och då krävs det en plan. Träningsplan och matplan. (se kommande inlägg)

Anledningen till varför jag vill återfå disciplin, börja träna, bli fit och faktiskt gå ner i vikt är att jag mår faktiskt inte bra nu. Jag mår bästa i sammanhang med ordning och kontroll. Maten har påverkat mig på sättet att jag blir mer ordningsman och får kontroll i andra delar av livet, såsom i skolan och vågar tampas mer med andra uppgifter med styrka typ.
Jag känner mig ganska tung och kläderna sitter tight. Jag kommer inte i mina jeans längre utan måste hålla mig till några byxor som faktiskt passar. Det ger så mycket ångest och sväller över på så många andra delar i vardagen. Jag mår dåligt, blir nere och vill inte göra vardagliga sysslor, inte ens åka till sången eller gå till skolan. Det är jobbigt.
Jag har haft problem med maten, på väg till ortorexi men att vilja må bra och känna sig fin är ingen ätstörning. Det är ett hälsoval.

Gillar

Kommentarer

Veckan

Ännu en vecka har passerat och bloggen har tyvärr stått och ekat. Det har verkligen varit en sugig vecka måste jag säga. Mitt välmående rent fysiskt har inte varit på topp. I måndags gick jag hem efter lunch för jag plötsligt mådde kaosartat illa! Hämtade ut min antibiotika då också. Är så sur över det. Jag är ju frisk varför måste jag ta antibiotika för en förkylning jag inte har längre, ta antibiotika så det gör mig handikappad i tio dagar. Jag får inte träna, drick eller göra något påfrestande. Så tråkigt. Min motivation till träning och mat vänds och jag bill bara lägga mig och gråta. Kan jag inte bara få träna, äta bra och köra mitt race?

I tisdags var det en super stressig dag. Gick upp och tränade (hehe). Bara gick på rullbandet och gjorde lite abs. Hade skola och sedan lämnade jag in nian söndriga Beats på Apple, sedan tillbaka till skolan för ett möte med Nordic Invasion! På kvällen där låg jag helt förlamad. Magen var svullen som en ballong och jag hade så ont! Natten var hemsk. Fylld med kramper. Onsdagen blev en hemma dag för mig... gjorde massa plugg och skrev klart ett helt grupparbete - som jag senare fick så mycket skit för. Det har varit så så så mycket drama denna veckan. Så kaos!

Jag är ingen person som ofta bli arg eller provocerad, eller brukar bråka med mina vänner men wow mitt temprament har varit sämst! Förlåt Emanuel och Victor som jag skällde ut utan anledning, till alla andra som hackat på mig denna veckan. Sitt ner snälla. Jag har inte gjort ett piss mot er någonsin. Nu vet jag iallafall att de inte är några att lita på....


Jag har precis ätit mellis (och lite av thai maten från igår) inte smart för mår så illa! Min mage är inte helt ok även om jag har gått i skolan nu tors-fre. Jag mår illa, är super svullnen och är typ nödig 24/7 men egentligen inte? Detta kan ju bero på antibiotikan, stress osv. men det läskiga är att mamma hade samma slänga i tisdags. Usch. Kan jag bara blir frisk och kry så jag får leva? Är galet trött hela tiden och mår faktiskt kasst. Nästa vecka ska jag vända det. Träna varje dag, äta veganskt och hålla ordning i skolan och hemma.

​Med ont i magen måste man äta gott. Har bara ätit massa ris, degistive kex och druckit blåbärssoppa. Mys

Fredags feel på Victor här!

Gillar

Kommentarer