Torsdag

Klockan är nu snart fem, har ätit mellis och ska börja med skolarbetet. Kom hem vid två idag, eller jag gick hem vid två. Hade så ont i örat pg. av min förkylning. Jag trodde det hade blivit bättre men nej. Det gjorde alldeles för ont för att jag skulle orka gå till fyra.
Väl hemma började jag städa mitt rum. Och wow. Gallrat bort massor av prylar och sorterat under sängen. Nu är det bara att dammsuga. Men tänker att jag tar den fighten imorgon. Har även fått upp saker på Shpock - kika in på min profil! Användarnamn: Elin W

Gillar

Kommentarer

När saker bara faller

Gud dagen igår. Var så bra och produktiv. Behövde inte stressa till skolan som i tisdags då allt bara kraschade och ångesten bara svämmade över. I den stunden bestämde jag mig för att ge mig mer tid på morgonen. Och igår var en bra första tag för en ny rutin. Dock blev det bara värre när skolan slutat. Jag hade kårmöte, som gick bra. I guess...? Därefter sång, som också gick bra. Men väl hemma gick det nerför. Jag började känns ångesten komma på tåget redan men när min hosta bara blev värre och värre, rummet var galet stökigt, skoluppgifter som spökade blev ångesten bara maxad. Vet inte vad jag ska göra. När jag känner så finns det inget jag kan göra. Det är mycket bra saker som händer nu. Men också många dåliga.

Gillar

Kommentarer

Morning

Idag är det skola som vanligt. Börjar med matte om en halv timma, tiden flög iväg imorse och det börjar bli dags att sminka sig nu. Sedan ska jag bara vara hemma och plugga, ringa några samtal och boka möte, handla och tvätta!

Gillar

Kommentarer