Soltiderna

Hej på er! Vaknade av solen igen. Värmen börjar bli lite obehaglig nu. Framför allt med tanke på alla bränder osv. Men jag gillar värme men kanske inte så mycket. Inte i Sverige!

Igår spenderade jag dagen åter igen i solstolen. Jag ringde ju vårdcentralen och fick råden att bara vila och dricka vatten. Och that's what i did. Resten av dagen spenderade jag med att föra över bilder för snart är det dags för ny telefon. Och ja, jag och pappa var faktiskt på tre och kollade med abonnemang och priser för ny 8 plus.

Jag har nyss ätit upp min frulle: gröt med en matsked chiafrön och en banan, c-vitamin och massa vatten. Nu dags för att lägga mig i solstolen. Jag ska jobba idag 16.30-00.00 och därefter stanna i Lund.

Gillar

Kommentarer

Måndag

​Wow ny vecka. Tiden gå så himla fort! Helgen med Lisa hemma har bara flugit förbi samtidigt som det kändes som alltid var hemma. Det är idag den 30 juli. Alltså är det exakt 15 dagar till skolan börjar. Gud. Jag är inte redo. Dock saknar jag rutinerna och umgänget. Min förkylning börjar kännas bättre och jag ringde faktiskt vårdcentralen tidigt imorse men fick ett svar om att jag bara borde vila och dricka vatten. Det kanske inte är så farligt ändå även om jag varit sjuk i mer än tre veckor. 


Gillar

Kommentarer