What has been going on

Veckorna har dragit förbi snabbt och bloggen har stått tom. Skolan har drivit mig till vansinne och tiden har veklingen inte funnits därför mig. Alls. Jag har endast och helhjärtat fokuserat på skolan, mitt välmående och inget annat. Förra veckan var kaos. Fyra inlämningar, ett tal och ett prov. Jag menar herregud, hur mycket kan ni lägga på oss elever? Veckan innan var det ju mattenationella och den veckan satt jag konstant böjd över matteboken.

Men nu är allt klart och inlämnat. Galet skönt. Denna veckan blir fokuset på att koppla av, koppla bort skolan och njuta. Typ. Barista upp på Ideon öppnar igen. Men ny regi och de behöver mig mer än någonsin. Så för mig blir det jobb varje dag efter skolan. Bara ett par timmar så det är inget krävande. Jag gillar ju att jobba där, det ända som är nackdelen är väl att jag missar soltid och chanserna att jobba på brännan innan Rhodos!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon godmorgon!

Okej tisdag idag. Ska sticka iväg snart till gymmet för ett ben- och rumppass. Sedan drar jag till sista mötet med BUP. När jag insåg att jag skulle dit igår, fick jag grov ångest. Jag orkar inte och HAR inte tid! Jag har fyra inlämningar ett tal och ett prov denna veckan! Asså va?
Det är mission impossible att få allt klart i tid!
Iallafall är det inte värt att jag åker till skolan efter mötet. Men skönt det kanske, får lite tid att andas kanske, plugga, och chilla. Har konsert ikväll vilket ska bli kul men som sagt; i don’t have time!

Gillar

Kommentarer