27 april - din dag gumman

Idag fyller min bästis och närmaste 19 år bast! Älskade Lisa, du betyder allt för mig. Du är som en till till syster för mig, en tvilling som är för ett år och en dag efter mig. Vi ses bara ett fårtal gånger om året men perioderna vi är tillsammans har vi så jäkla roligt. Tänk att du fyller 19 år idag. Tiden går allt för fort för mig att fatta men vi kommer ha galet roligt i sommar med hela världen att ta tag i! Jag kommer ihåg när vi var små och kunde bada i flera, flera timmar, förelä oss för att gubben i kiosken nere vid Domstens hamn inte skulle känna igen oss när vi kom för att köpa godis för femhundrade gången! Älskar dig enomt mycket och önskar dig massa gratulationer på din 19 års dag - för fatta du fyller 19 bast!! Nu när vi båda är myndiga ska vi ta sommaren med storm. Massa kramar, din Elin <3

Ps. du har hela livet framför dig nu efter studenten, bara njut!

Gillar

Kommentarer

Happy b-day to me

Tänk arr jag fyller 18 igår. Det var en händelse fylld dag om man säger så och kanske inte drömscenariot för en födelsedag. Men inga sura miner för det. Gick till sängs med största leendet på läpparna, frid i kroppen, en riktigt bra magkänsla. Allt bara kändes bra.
Vaknade inte av sjungande röster, inger alarm heller. Det var min dag. Klockan sju började rösterna utanför sovrumsdörren. Mamma, pappa, Daniel och hund uppvaktad mig med en bukett rosor, frukost och presenter. Så himla fina.
Även en bukett som Lisa hade skickat till mig med ett blombud stod sedan på mitt nattduksbord.
Min födelsedag har inte varit en dag jag planerat och presenterna lika så. Jag önskar mig något extra fint och stort till min stora dag, men visste dock inte vad. En resa till Stockholm för att hälsa på Lisa, Lisa och några andra vänner blir det iallfall. Där ska jag hitta den presenten till mig. Jag fick alltså massa pengar av mamma och pappa, tillägg till mitt Pandora armband och en dagbok. Sedan fick jag ett par ut fina örhängen från mina underbara syskon från Bianca Ingrossos kollektion. Bilder kommer!


Snabbade mig sedan upp, sminkade mig och höll humöret hela dagen trots att jag fick punka på min cykel, tvingades cykla hem halvväggs till skolan och kom minst en halv timma sent! Fina vännerna gratulerade mig så fint i skolan. Jag fick så fina gratulationer av alla nära och kära, gamla vänner och bekanta. Är så tacksam för människorna i min omgivning. 


Drog till första jobbet för dagen, Barista, jobbade två timmar innan jag flög till bussen till KFC. Och jag måste bara säga: jag är förudrad över mig själv. På min fördelsedag, den dagen jag fyller 18 bast jobbar jag från 15-23 på kvällen. Men för att uppfölja det måste jag få säga: jäklar vad roligt jag hade igår. Det var ett riktgit roligt och bra arbetspass och teamet, arbetsledarna och omgivningen är så givande och underbara. Det var KFC Lund's öppningsdag och det fanns massa att göra, massa nytt att lära och massa nya människor att umgårs med och träffa. Jag får ju så mycket energi av att träffa människor, jag äter av sociala sammanhang och växer så mycket. Jag bara älskar att jobba.

Påvägen hem då vid halv tolv fick jag mig en tankeställare, en tid på dynet jag gillar att tänka på, och jag insåg hur bra livet är. Egentligen. Tänk att jag fyllde 18 år igår. Jag har hela livet framför mig. Jag är en person med kapacitet och kraft att göra exakt​ vad jag vill. Jag min nya mentalitet har gjort mig, måste jag få säga, starckare än någonsin. Motgångar gör en starckare. Och jag la mig med ett leend på läpparna i metvatandet att jag verkgen har kämpat idag, och hållt min rygg rak, varit positiv. Ett leend på läpparna i metvatandet att jag har världens finaste vänner och familj och en hel värld som väntar på mig. Ett leend på läpparna i metvatandet att jag är fett stark för det bevisade jag verkligen igår.

Gillar

Kommentarer