Fin måndag

Genom hela rekommendationer gick vi igårkväll till en liten, svårhittad lam-och köttrestaurang inåt ön. Wow säga jag där. Fantastiskt inredning och smakrik mat, goda ostar och vin som jag faktisk fick ett glas av.

Gillar

Kommentarer

Paella o tapas

Vi hittade ett riktigt guldkorn till resturang bland de många igår! Promenaden längs Playa les Ingles är mycket roliga överraskningar och intryck! Igår bjöds det på förrätt och seafood paella! Supergott, ett plus för denna resan redan första hela dagen.

Gillar

Kommentarer

Gran Canaria

Godkväll på er! Jag hälsar nu från Masplaomas på ett backigt charterhotell. Igår kväll hände inte mycket utan alla de många nya intryck om Gran Canaria och staden här och middag. Jag och pappa satte oss i solen vid hotellets poolbar imorse för att jobba och plugga. Vi vaknade vid tidigt och började vår rutin som vi ska hålla. En powerwalk (eller jag sprang) innan frukost. Efter en gigantiskt frukostbuffe gick vi direkt på jobb och plugg!. Vi lade oss sedan på stranden med varsin bok efter lunch och därefter var det nog med sol för idag! Nu är det dag frö oss att röra oss nd till strandpromenaden och turistfällorna och maten! Gårdagens intryck var lite turistovänligt men vi förväntade oss kanske det! Hittios har både jag och pappa varit överrene som att det är trots turismen är det en vänlig, härlig och lugn stad Maspalomas är.


Gillar

Kommentarer