Ibland är inte allt ok

Hej på er!

Idag är det onsdag den 31 maj. Sista dagen i maj. Hur snabbt går inte tiden egentligen? Snart är det ju sommarlov! Men även fast det är snart sommar och även fast jag snart får slippa skolan och få leva precis som jag vill. Är min läntan allt för stor och min stress eller ångest är brutal.

Idag, sista dagen i maj stannar jag hemma från skolan. Igår kväll orkade jag inte mer bara. Jag ville bara bort, bort, bort från den verklighet jag lever i just nu. Jag ville bara packa resväskan och flyga iväg till något tropsikt, varm land och aldrig komma tillbaka. Min längtan att får flytta hem ifrån, få resa och bygga mitt eget liv med min egen bestämda vardag är större än någonsin. Jag vill inte vara fast i en vardag som är full av begrensningar, stress och ångest.


Idag vakande jag vid halv sju. Trots min ''ledighet''. Jag tog mitt ett glas iskallt citronvatten, gjorde mig en stor skål med min älskade chokladgröt och satte mig och skrev dagbok. Dagbok, ja. Det var över ett år sedan jag skrev sist men i vissa tider där mitt psyke är en röra, där jag är begränsar mig själv och uplever en sådan ångest och stress att jag nu ser symptomer som illamående och magkattar är det skönt att bara spy ut allt i en liten obetydlig bok bara för mig.

Idag var det fokus på mig. Vad är det som får mig att må bäst? Jag tänkte direkt: att få vara självständig, äta saker som får mig att bli glad, strunta i dess begränsningar och få TRÄNA!

Gillar

Kommentarer

Sollördag

Vardag

God förmiddag på er!

Igår var en härlig dag. Jag och Jakob vaknade vid halv nio, hoppade upp på cyklarna och cyklade till Viken för att köpa frukostbullar och äta frukostbuffé på Café Öresund!

Resten av dagen låg vi ute och stekte i solen. Självklart! Vem vill sitta inne?

Gillar

Kommentarer

Sa vi långhelg?

Hej på er finisar!

Kan vi bara ta en minut och uppskata vädret denna helgen! (och kan vi ta en minut för att jag alltid pratar om väder... men hur gött är det inte när solen tittar fram!?)

Hur som helst. För mig, tog jag helg i onsdags! Jag begav mig till Helsingborg efter skolan för att träffa Ronja. Vi käkade lite sallad och shoppade en stund innan jag var tvungen att dra mig till Dunkers för konsert och avslutning på sången! I publiken satt mamma och Jakob. Vi, alla tre åkte sedan hem till Domsten.

Torsdagen inleddes med en löp runda på 6 km för mig mesans Jakob låg kvar och tog sovmorgon. Hela dagen bestod av mys, sol och tyvärr, plugg...

På kvällen däremot mötte vi upp Catalina, Fanny, Ronja och Clara på Sofieros glasskiosk! Mums! Längesedan man åt riktigt god (och mycket) glass! Hade en super mysigkväll med goa människor.

Igår, fredag tog jag återigen en löprunda i stekande sol torts att klicken bara var runt tio på morgonen. Hjälp! Igår var en varm dag. I måndags, den 22:de hade jag och Jakob fyra månader så igår kväll bokade vi bord och åt två underbara pizzor på Paolos! Supergott måste jag få tillägga. Därefter stod lite typiskt fredagsmys på schemat. Vi satte oss i soffan på terassen och kollade film med popcorn, läsk och såg solen gå ned.

xoxo

Gillar

Kommentarer