Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​God förmiddag på er! Då är det äntligen lov! Hur härligt. Jag och familjen har bokat en vecka i Edsåsdalen, en skidort utanför Åre. Ska verkligen bli otroligt roligt för det ver verkligen så längesedan jag åkte skidor. Kanske senaste gången var när jag var åtta? 


Likes

Comments

Det tog mig tre timmar men så värt. Eftersom vi ska iväg nu på lovet tänkte vi laga all mat som kan bli gammal och frysa in. Kylen var överfull med grönsaker så lila bra att skära upp allt och in i ugnen. Perfekt att bara ta fram och steka när det behövs.

Gjorde ugnsstekta grönsaker och bönbiffar och stekt svamp. Mamma kom hennes två pizzor då vi inte hade något kött till det köttätande i huset.

Likes

Comments

Vardag

I måndags var en vanlig skoldag. Började med nytt arbeta område på favo kursen Internationella relationer. Gick och tränade som vanligt men kom aldrig till kören då tåget gick sönder. Bra Skånetrafiken. Fick ju åka tillbaka igen men hade en mysig kväll med mamma. Lagade middag och somnade jäkligt tidigt.

Tisdag och hade en fet morgon träning. Körde nya ben övningar vilket var as najs. Hade grov träningsverk som sitter än idag!! Tränings tips: variera din träning. Utmana dig med nya övningar!

I onsdags var ju Alla hjärtans dag. Hade ni det bra, lite extra kärlek och mys?

Tidigt på morgonen åker jag och pappa till BUP i Hbg för ett möte. Vi snackade om stress och hur jag mår ungefär. Kom framtill att jag ska besöka igen och ha möten om diverse saker, främst hur jag kontrollerar min tankar, stressen osv.

Åkte hem därefter, ingen skola. Hann städa rummet och plugga, till och med sova innan jag och pappa ånger tillbaka till Hbg för min solosång som en så gärna ville vara med och lyssna på.

Fick sedan träffa min älskling. Popcorn, rosor och pussar. Hade ni en bra hjärtans dag?

Usch usch. Torsdagen var inte najs. Vaknade hos baby, och skippade de första lektionerna. Lätt värt men det var ändå en tung dag. Hade omprov efter skolan då jag missat antal prov, två timmar satt jag och skrev. Hade knappt pluggat och så stressad jag var. Usch

Fredag idag. Sååå gött och nu är det sportlov. Första lektionen inställd = träning. Skönt när man inte tränat sedan tisdags. Är påväg ut på stan i regnet med mamma för att köpa det sista till resan. Har packat för skidresan, gjort meal prep för ikväll och bara stökat hemma denna eftermiddag. Mys. ikväll ska JAG laga mat. Tänkte ungsstrekt potatis och grönsaker med chevresallad och kikärtsbiffar till mig. Älska fredag!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Likes

Comments

Lyssnar ni på poddar? Jag har verkligen fått upp ögonen för det den senaste veckan. Jag lyssnar på morgonen, när jag pluggar och verkligen längtar till jag får sätta mig i soffan och bara lyssna och koppla av!

Mina favoriter är Träningspodden och Säger du A får du säga B, olika men lika bra

​rekommenderar starkt Biancas och Alice's podd, passar alla och är så relaterbar!

Likes

Comments