Efter 10 månaders bloggtorka

I'm back in the game!

Det trodde ni väl cirkus aldrig. Känns som detta är en standard grej i min 10åriga blogg karriär, livet kommer emellan, jag slutar blogga och sen blir det liksom för svårt att börja igen. Typ som när det tar emot att svara på ett jobbigt mejl, så man skjuter på det och skjuter på det och skjuter på det och helt plötsligt är det bara pinsamt att svara för att det gått så lång tid. That's the story of my life angående exakt allt.
Detta året har verkligen inte varit mitt blogg år, men efter 10 månader av total blogg torka har jag beslutat mig för att ge blogg-livet en sista chans. En liten uppdatering av design och layout hjälper till med motivationen. Så vem vet, kanske blir 110:e gången gillt helt enkelt.

Inte för att vara sån men SÅ MYCKET SOM HAR HÄNT SEN SIST. Holy smoke. Jag har ju blivit fru för fan, gift mig med mannen i mitt liv och haft den bästa dagen i mitt liv. Sen har vi flyttat. Från Københavns blåsiga och platta landskap, till Oslos fjälltoppar. Hela 3 månader har jag varit Oslo-bo, inte dåligt det. Jag har också fått till att slita loss ett korsband i mitt vänstra knä, så jag lunkar runt hemma och har ALL TID I VÄRLDEN till lilla bloggis. Så nu kör vi. Läskigt. Skjutit på detta inlägg i cirkus en månad pga när det väl publicerat måste Ellen prestera - but it's about time. Så nu tutar och kör vi - häng med!

↓ Oktober, hösten aka. favoritårstiden. Dock inte lika kul som vanligt pga dålig mobilitet.

  • Postad i: Dairy

Gillar

Kommentarer

Tomorrow

  • Postad i: Dairy

Gillar

Kommentarer

Julafton

God Jul from the Knivheim's

Hoppas ni får en fantastisk julafton tillsammans med era nära och kära idag. Och om ni inte firar jul så önskar jag en riktigt awesome måndag! Tänk att detta är den sista julen vi firar som Knivheim's, att han nästa år är min man och att vi då bär samma efternamn. Holy smoke. Och så extra tacksam för min stackars blivande man som tappert ställer upp på alla snilleblixtar och tokiga idéer jag får.. ♥

  • Postad i: Dairy

Gillar

Kommentarer