Jobb!!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vart på stan med mamma idag, blev lite grejer till balen och fick även mina nya converse idag. Köpte några nya snygga ringar och massa annat fint. Tack mamma för idag, du är bäst!

 

Att vara brunett var inget för mig! xD

Likes

Comments

tjatja

I torsdags var jag och fixade min tatuering, formen blev så mycket bättre än va den va innan! Nu ska jag börja planera inför min tredje kommande tatuering!

Ingen utgång denna helg, för det är någon dåre som har satt 21 års gräns..  Tönt säger jag.. Men nästa helg då äre all in, för då spelar idol Olle på HP5!  Så denna helg blir till att tillbringa henna vid mamsen. Imorgon ska det bli mys kväll hos mig i stan.

 

Puss

Likes

Comments

Hallå där!

Party med mina tjejer imorron sen Hamnplan :D hoppas på en toppen kväll!

Troligtvis jobb intervju på söndag :)

Likes

Comments

Gjorde gele naglar igår :)

Likes

Comments

var och såg musikalen Allt eller inget med skolan idag, färgade även mitt hår och klippte mig :) imorron är jag egentlign ledig men ska till skolan och göra prov och skriva mina historia uppsatser!

 

 

Puss

Likes

Comments

Hej!

Ikväll är det Hela Hallen men jag tänker inte gå, vill inte festa med massa bönder! Så jag kommer vara hemma vid mamma och ha det mysigt ist. Skulle egentligen ut med klassen men det blev inte av. Har egentligen mycket plugg, 2 st uppsatser i historian eftersom jag läser historia utför skoltid för att dom inte fick ihop schemat, skriftlig inlämning av pojektarbetet och plugga körkorts teori. Inte lätt och va jag ;)

 

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Idag har våra student grejer kommit :D är sjuuukt GLAD! köpte bara mössan och en tjocktröja.

Likes

Comments

Hallå hallå!

 

Var på Mary Kay "visning" idag, ni vet det där smink märket från USA! Riktigt bra produkter med svin dyrt xD fick iaf med mig 2 ögonskuggor, en vit skimmrig och en brun/brons skimmrig.  Är svin trött så ska nog gå och lägga mig nu, läsa lite teori måste jag med göra.

 

Pusss

Likes

Comments