Allmänt, Mitt liv

Äntligen ledigt , ingen skola bara ta det lugnt! I onsdags gick jag och tre av min kompisar till Burger King efter skolan. Vi hade jättemysigt och satt och pratade , vi fick en hel del fula bilder också , haha. Jag har provat deras oreoshake och den var godare än vad jag trodde.
Efter Burger King stack jag hem, bytte om och åkte till stallet. Vi hade avslutning och skulle komma på en egen bana som vi skulle rida på 1 och en halv minut. Det fanns normala hinder som alla var tvungna att hoppas en gång. De gav ett poäng. Sen fanns det en joker som gav tio poäng. Sen skulle man hoppa så många hinder som möjligt och samla poäng. Vi körde två rundor och båda gånger kom jag tvåa. Jag är nöjd med det då Betty bockade när vi galopperade fram, dessutom hoppade vi jokern tre /fyra gånger. Hoppas att ni får ett roligt lov!
(Förlåt om det blir konstiga ord felstavningar , skriver inlägget på min mobil med autokorrekt..)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt liv, Småsnack

Nu är det bara en dag kvar till jullovet och jag är verkligen sugen på att få lite ledigt. Det har varit en annorlunda termin för mig då vi pratar engelska hälften av lektionerna. Det har varit jobbigt att förstå allt till en början , men det har blivit mycket lättare nu. Jag tror att de kan bli till stor fördel senare under livet. Jag är ju en person som älskar att resa.

Under jullovet ska jag fira jul o nyår , annars har jag inte någt inplanerat. Jag tror att jag kommer rida lite också, men det får vi se.

Idag ska jag rida , om allt blir som planerat. Mina glasögon har spruckit i bågen och vi får göra vårt bästa medan mina nya blir fixade!

Jag hoppade 80 cm med Bianca i onsdags och den hästen kan gå så långt med rätt träning. Det är väll hästen jag rider mest för tillfället , mycket att jobba med då hon inte alltid är så sammarbetsvillig i dressyren men när hon väl gör vad hon ska så är hon en stjärna!

Jag ska se något avsnitt av Skam idag med, jag är helt besatt av serien. Jag är redan på säsong 3 haha. Ni får ha det bra sålänge!


Likes

Comments

Mitt liv, Tips

Jag har börjat småpynta i mitt rum inför julen!

Jag la ner garn i lim och virade det sedan runt vattenballonger. Sen strödde jag över lite glitter för att garnet skulle bli lite finare.

Sen lät jag det torka över natt. Idag spräckte jag ballongerna och hängde upp de i mitt fönster.

I den i mitten la jag i ett batteriljus och nu har jag min julbelysning!

Ha det bra!

Likes

Comments

Allmänt, Mitt liv

Gomorron!
Efter skolan igår följde en kompis med hem till mig. Vi hade på något sätt bara helt spontant bestämt att vi skulle sova över. Så vi åt tacos till kvällsmat och kollade sen på Pirates of Caribbean, död mans kista. Sen gick vi upp till mig och somnade runt halv ett.
När vi vaknade vaknade vi i en bastu.Helt seriöst. Det var bara för att elementet stod på sjuan. Jag brukar ha det på trean.
Mina andra planer för dagen kommer upp , om inte ikväll där jag skriver igen.

Likes

Comments

Allmänt, Mitt liv

Dagen började dåligt ,vaknade med ont i magen som bara blir värre sen igårkväll. Sen skulle vi till pappas jobb igen då han hade ett möte. När vi hetsat till stationen så kommer det ett sms till pappa och då ska det mötet blivit inställt. Nu sitter jag här på jobbet och har tråkigt..
På eftermiddagen blir de kanske tivoli i Danmark!
Men nu ska jag dricka varm choklad och kolla Youtube, tidsfördriv vet ni!
Hoppas er dag började bättre än min

Vi ses❤

Likes

Comments

Mitt liv

Gomorron!
Idag är mina planer att åka till Ikea, kolla lite vad som finns och kanske köpa något om jag hittar något . Sen ska jag till pappas jobb i någon timme. Annars blir det bara ta det lugnt! Hoppas att ni får en bra dag

Fruktsallad😍

Likes

Comments

Allmänt

Hej, dethär är bara snabb information!

Högst upp på min blogg strå det Nellie Berntsson , namn som står däruppe är länkar till bloggar jag läser just nu. De bloggarna rekommenderar jag till er , typ. Jag skriver alltså upp bloggr jag läser däruppe, det är dessutom länkar till bloggarna så du kommer direkt dit!

Det var en snabb information, bara så att ni inte undrar!

Likes

Comments

Allmänt, Småsnack

Hej!

Alltså vad håller jag på med? Säger att det lir uppdaterig och sen blir det inget.. Lite småsur på mig själv just nu.

Denhär veckan har jag höstlov och det är ingen ridning så det blir iget hästnlägg heller. Jag fundrerar på om jag ska lägga ut lite vidoes på bloggen när jag hopar , men det är så dålig bild så jag vet inte om det blir bra?

Jag var ute och gick med min pappa och min syster och jag tog lite foton som jag lägger upp här under inlägget! Tänkte göra någon tag också , men är inte säker. Om jag gör en kommer den ut idg lite senare.

Jag beställde ett par nya skor som borde koma snart. De är från H&M och kostar 249 kr. jag hoppas att de kommer snart!

Ha det bra

Likes

Comments

Allmänt, Småsnack, Tankar & Åsikter

Hej på er!Hoppas att ni mår bra.

Jag tänkte ta upp ett ämne som det finns många delade åsikter om.. Jag vet ine hur det är där ni bor. Men här var jag bor är det en ganska stor grej. Det är alltså clownerna, som springer omkring och skrämmer folk. Det är ganska stort på vissa ställen, men just här har det blivit liite för mycket. Det finns instagramsidor som säger att de är clowner och så finns det sidor som säger att de "jagar" clownerna.

Enligt mig är det bara fånigt. Det hela började i USA, där det fanns de som skrämde. Just Sverge kan jag känna är lite som ett jobbigt småsyskon som alltid springer efter. Förstår ni vad jag menar då? Sverige har börjat med saker som finns i USA för att vara med på det senaste.

Hela grejen är knäpp, visst det är halloween snart , men det är inte ett `"roligt" sätt at skrämmas på.Men alla får tycka vad de vill om det.

Jag har fixat mina naglar , röda som blod och med en bloddroppe på. Blev fakstiskt nöjd!

Ta hand om er nu!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar & Åsikter

​..att jag bloggar när jag har tid, känner för det och har något att skriva om. Ju mer tjat ju tråkigare känns det att blogga.

Det är kul att så många läser bloggen, ni ska få vara med och bestämma något på bloggen. Antingen kommer det ut fler blogginlägg i form av taggar och småsnack eller kommer det ut de vanliga inläggen som ridpass , veckan småsnack och taggar. 

Alltså :

1. Fler "småinlägg"

2. Normala inlägg som är lite längre , men lite färre per vecka. 

Valet är ert! Ha det bra så länge , och kom ihåg att inte tjata <3

Likes

Comments