Instagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssons

THINGS THAT MADE ME HAPPY

- Att ha roliga planer varje vecka. Nu när man jobbar heltid och spenderar mycket tid på jobbet måste jag ha saker att se fram emot. Visst att det kan vara superskönt att gå på helg en fredag utan något planerat, men jag föredrar absolut att ha saker att se fram emot.

- Att det faktiskt inte är dökallt ännu. Hatar att frysa, så när temperaturen går ner mot nollan är livet inte alls kul. Förra året i november minns jag att det snöade och var svinkallt.

- Att jag och Jonas ska på en mysig resa snart. Vi båda har velat åka dit vi ska länge, så att få göra det med honom gör allt ännu bättre.

- I december och januari kommer jag och J träffas varje helg (plus två veckor i rad när jag har julledigt).

- Denna veckan ska jag träffa både Sophie, Emilia och Malin. Mår så bra när man hittar tid och kan umgås med bästa bästa vännerna. Tjejkompisar är ALLT <3

- Jag och mammi är hemma själva hela veckan vilket betyder tjejmys och egentid med henne varje kväll<3

- Längtar supermycket tills jul och advent. Ska verkligen se till att ha adventsfika varje söndag fram till jul, baka lussebullar och julgodis och spendera mycket tid med nära och kära.

- Mycket kul planerat på jobbet. I december har vi bland annat en julfest, "julavslutning" och en teamfest som jag ser fram emot.

- Helg om 3 dagar, fantastiskt hur snabbt veckorna går.

- Just nu håller vi på att planera en mysig weekend med familjen i april. I nuläget har jag ingen aning om vart vi kommer hamna, men är alltid kul att planera resor!

- Att man äntligen har kommit in i rutinerna på jobbet. Första veckorna var mycket jobbigare under tiden man lärde sig programmen, men nu när vi har jobbat ett tag har vi även lärt oss mer vilket är skönt. Tycker det är jobbigt att inte kunna allt (snälla, det är inte ens rimligt).

P&K Ellen

P&K Ellen

  • Listor

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åh! Verkligen så underbart!! <3
matildaberlin.se
elllensvensson
elllensvensson,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh så mycket roligt du har på gång!
nouw.com/celinelundqvists
elllensvensson
elllensvensson,
IP: 82.99.3.229