Instagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssons

Svar på era frågor

Drömyrke?

Just nu pluggar jag till nationalekonom vilken är en utbildningsdröm. Om det känns rätt hela vägen blir jag nationalekonom, om det däremot känns fel på vägen har jag alltid haft fastighetsmäklare i tankarna så då hoppar jag på den utbildningen istället.

Hur tror du att din familj kommer se ut i framtiden, barn, förhållande, hur tänker du?

Jag hoppas självklart att det kommer vara jag och J livet ut, men helt ärligt tror jag det. Vi passar SÅ bra för varandra, ännu har vi inte bråkat en enda gång (självfallet har vi tjafsat men gångerna kan räknas på en hand) på snart 2 år, det borde säga endel om oss som personer med varandras sällskap, eller hur?

Jag vill ha 2 barn när jag är klar med utbildningen, hunnit jobba några år så att det finns pengar att klara sig med. En dröm hade även varit om vi hunnit börja bygga på vårt drömhus tillsammans (Jonas är ju snickare så det skall utnyttjas).

Vad har du för planer den närmaste framtiden?

De närmaste åren är det plugg som gäller, till 100%. Nästa år i januari väntas en utbytestermin där jag och en vän vill flytta till New York för att plugga där, likaså till hösten 2021 (om två år) vill vi testa på något nytt dock närmre Sverige, Paris, Barcelona, London eller Amsterdam tex.

Vad är det som ALLTID finns i din kyl?

Philadelphiaost, gräddfil (till dipp), Cola Zero, ägg.

Hur ser en dag ut i ditt liv om 5 år?

Om 5 år är jag 25. Då är jag förhoppningsvis klar med studierna och har hunnit jobba ett litet tag. Jag bor ihop med Jonas, kanske i Göteborg och njuter av livet som 25.

Hur känns skolan hittills? Ångrar du ditt val?

Skolan känns väldigt bra hittills. Föreläsningarna, övningarna och minitentan igår gick strålande vilket känns skönt. Och nej, jag ångrar inte mitt val.

Kan du inte dela med dig av dina bästa hårvårdsprodukter, fikaställen och snyggaste höstplagg?

Jo absolut, tänker att jag gör separata inlägg för detta.

P&K Ellen

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Så mysigt med sånnahär inlägg!nouw.com/ebbaalexandraa
alicenordgren
alicenordgren,
Älskar att läsa inlägg som dessa!nouw.com/alicenordgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229