Instagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssonsInstagram ellensvenssons

BLACK WEEK - JACKORNAS FAVORITER

Innehåller affiliate-länkar

4 klick / 5 klick / 6 klick

Hur fina är inte dessa tre? Jag har inte alls många pälsjackor men jag gillar både de mer neutrala men också den leopardfärgade. De ser väldigt varma och mysiga ut så hade mer än gärna myst runt på stan i en sådan.

Black week fortsätter, och så även rean. På bilderna ovan ser ni mina favorit-jackor i olika stilar. Personligen tycker jag att kappor är det absolut snyggaste och mest stiliga. Den funkar till jobbet, vid festligare tillfällen men också till en dag på stan. Det bästa med just kappor är att de oftast är längre vilket gör att de värmer mer än en vanlig jacka. En snygg kappa klär verkligen upp en outfit. En svart, lite längre kappa tycker jag ska finnas i allas garderob! Dock kommer det självklart tillfällen då en vanlig dunjacka eller en päls passar bättre, så det är också ett måste. Som vanligt tycker jag det är kul att ha ett par olika jackor i olika modeller, färger och former för att matcha till outfiten.

Som ni ser på bilderna har jag tagit fram mina favoriter nu till vintern, och ingen av dem är särskilt tunna då jag hatar att frysa (surprise). När det är kallt ute är det så mysigt att strosa runt med en varm och go jacka.

P&K Ellen

P&K Ellen

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Sååå snyggt!!!
nouw.com/happym
elllensvensson
elllensvensson,
celinelundqvists
celinelundqvists,
elllensvensson
elllensvensson,
IP: 82.99.3.229