Är grymt trött imorse och nu men det är måndag. Efter skolan åkte jag till odenplan på ansiktsbehandling därefter åkte jag till Farsta och hämta ut massa pengar på banken och betalt massa räkningar.

Ligger nu och kollar på top modell och helt död efter kvällens träning.

Likes

Comments

Har precis käkat middag, vart en tidig för mamma va tydligen jätte hungrig dock var det jag som fick laga den. Just nu sitter jag och kollar på barnhemmet. Får väll se om den är lika bra och läskig som folk säger.

Likes

Comments

Åkte över till pappa för att hämta bilen och käka, det vart kinamat som vi tog med oss hem för vi orka inte äta där *lata*

Kom nyss ut ur duschen och håller på att göra nytt ansiktsvatten sen är det nog sängen som gäller. Upp och jobba imorgon :)

Godnatt


Likes

Comments

Godmorgon ;) har precis vaknat till liv igen åkte inte till skolan för mådde inte så bra, la mig under täcket hemma och har äntligen tinat och kan röra mig :)

Min brorsa ringde nyss och berätta att min bil gått igenom besiktningen, YES nu kan jag åka bil igen ska över till pappa ikväll och käka och hämta hem den. Har inte kört bil på nästan hela vintern.

Likes

Comments

Gaaah vad kallt det är kan knappt skriva för mina fingrar är så kalla.
Mer än 10- ute och hade morgon passet idag dock sitter jag inne i fikaboden och vägrar gå ut. Mina fötter har också stelnat.
Men men skola om några timmar sen hem och sova ;)


Likes

Comments