Mitt liv är svårt.
Jag föddes med sjukdomen hypotyreos. Det är att jag saknar min sköldkörtel som hjälper till med hormonerna i kroppen. Den har aldrig gett mig problem mer än att jag måste ta en tablett om dagen för att leva...

Men nu dem senaste 3 åren har jag varit konstant trött. Jag kan även få som små svarta stunder som jag inte ens kommer ihåg.

Det började i slutet av sjuan. Det var snart sommarlov men jag var sjuk varannan vecka. Jag var bara för trött för att gå till skolan. Jag hade ingen feber och inga andra tecken på sjukdom, jag var bara för svag för att orka göra någonting.

Hösten i åttan gick vi till min läkare igen och då sa dem att jag hade väldigt låg D-vitamin nivå i kroppen (vilket man ändå kan förstå eftersom vi bor i Sverige och det var i slutet av oktober). Så då åt jag en mycket hög halt av D-vitamin varje dag i en månad, och jag kände mig mycket bättre. Jag blev mig själv igen. Men sen i mars igen när solen äntligen kom tillbaka blev jag sådär trött igen. Och jag tänkte att nu är det väl bara för att jag har kommit in i puberteten och att det är mycket i skolan. Men hela sommaren från åttan till nian var jag sjuk.

Nu går jag snart ut nian... Jag är nu så trött att jag inte ens orkar gå en hel vecka i skolan utan att vara hemma minst en dag. Och varje dag när jag kommer hem ifrån skolan är det enda jag orkar att göra att ligga i soffan och se på film.

Mamma tror att jag kanske fick någon biverkning efter att jag tog svininfluensa-sprutan. Det var ju många som fick diagnosen insomnia efter den och jag kanske bara fick ett "mellan steg" (jag vet inte vad jag ska kalla det). Det var också efter det som jag ibland "försvann" i en sekund. Jag kommer speciellt ihåg en gång. Det var på ridskolan och jag skulle hoppa av hästen. Jag slängde benet över sadeln.... sen blev det svart... och sen stod jag på marken. Då var jag helt klart borta en sekund. Men det inget mer med det. Så har jag känt många gånger. Som att jag bara försvinner ibland.

Det är också svårt med skolan. Det är sista terminen nu innan gymnasiet. Det är nationella prov hit och nationella prov dit. Då är det svårt att veta att man inte presterar sitt bästa eftersom man bara är så trött. Samtidigt är man också för trött för att göra någonting med kompisar. Jag var så trött i lördags på påskafton. Jag skulle gått till min kompis men jag fick vara hemma istället.... JÄTTE KUL! Hela den kvällen låg jag i min soffa och kollade på F.R.I.E.N.D.S.

Just nu har vi också en helt puckad SO uppgift som ska vara inlämnad idag där jag inte ens förstår vad han vill ha för fakta i texten! Våran SO-lärare är så dålig! Och samtidigt måste vi planera vad vi vill vara på spexfotot!

DET ÄR BARA FÖR MYCKET SAKER PÅ EN GÅNG!!!

Jag hoppas i alla fall att du som läser detta har en under bra dag och att du har haft ett underbart påsklov.

YOU ARE BEAUTIFUL!!!

EllisBellz x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har tänkt på att skaffa en blogg ett tag nu. Jag vill skriva mina funderingar och bekymmer någonstans, så som i en dagbok. Men jag vill att andra kan ta del av det också. Därför bestämde jag mig nu tillslut att göra en blogg. Här tänkte jag att jag skulle skriva om mitt liv, fast anonymt.

Jag är en tonårs tjej som bor i en liten stad någonstans i Sverige. Jag bor med min mamma, pappa och syster i ett rött hus. Jag har även kaniner.

Det senaste året har varit en av mina värsta. Jag har varit sjuk länge i långa perioder. Det har varit väldigt jobbigt, jag har missat mycket i skolan. Jag är en sådan person som stressar upp mig för väldigt små saker och speciellt skolan. Vi har sökt för det men det ända doktorerna kunde hitta förra vintern var att jag hade dålig D- vitamin halt i kroppen. Så jag medicerades för det och mådde mycket bättre. Men jag blev fortfarande sjuk. Inte lika mycket som förut men fortfarande mycket mer än mina kompisar.

Jag hade inte varit sjuk hela denna terminen förutom en vecka i början av september. Men så fyra dagar efter jul blev jag sjuk igen. Jag mådde jätte illa och det kändes som jag skulle spy hela tiden (det gjorde jag inte där emot). Sen när det blev bättre och jag kunde börja äta lite smått igen ( jag åt inget på tre dagar) så fick jag influensan. Så nu har jag legat med feber och halsfluss i en och en halv vecka. Jag missade första veckan i skolan, vilket gör att jag just nu är väldigt stressad och gör att jag helst av allt vill komma tillbaka. Men vad ska jag göra... Får säkert vara hemma måndag också nästa vecka. Usch jag är så trött på att vara sjuk igen.

Jag hoppas att du vill följa mitt liv och tycker att kommer vara lite intressant i alla fall.

MAKE TODAY RIDICULOUSLY AWESOME!

EllisBellz xxx

Likes

Comments