Header
Search

Jag har inte bloggat på länge så nu skriver jag ett inlägg. Jag har rensat min garderob på saker jag inte kan ha eller som jag inte tycker är snygga. Nu har jag inte så mycket kläder längre och det känns skönt. Eftersom att jag vill ha en nu klädstil så kan jag börja köpa såna kläder som jag tycker är snygga.

Idag har jag inga planer jag tänker att jag skall måla lite kanske, sjunga eller något som jag gillar.
Ikväll skall jag till min bästa kompis och äta middag med mina tjejkompisar . Jag har inte vart med dom på länge och jag saknar dom något otroligt. Vad har ni för planer eller skall ni bara chilla.
Tack och hej :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, just nu ligger jag i min säng och väntar på att klockan skall bli halv sju. Idag skall jag träna handboll för typ första gången i mitt liv, mem jag är inte nervös eftersom att jag typ känner alla. Det skall blir kul att gå i någon lagsport igen. I skola Idag skall vi nog inte göra något extra kul. Jag hade typ inte så mycket att skriva om men jag skriver ett blogginlägg kväll om jag tycker att det har hänt någon roligt.
Tack och hej

Likes

Comments

Hej allihopa, Idag har jag varit me den kompis och nu kom jag hem från skolan. Idag hade vi träslöjd och det va jätteroligt för alla tramsade och betedde sig som om som dom va småbarn. Man måste få vara barn ibland, iallafall tills man inte kan vara det. Det är inte roligt att vara vuxen, eller jo vissa saker är roligt men inte att folk förväntar sig saker va dig. Om jag är barn så kan man skrika på en tunnelbana utan att någon blir förvånad eller överdrivet irriterad. Men om jag är vuxen och skriker för att man skrattar åt ett roligt skämt, då är man dum i huvudet. Jag tänker va ett barn till jag blir kanske 20 då jag kan börja skärpa mig.
Tack och hej :)

Likes

Comments

Nu skall jag åka till skolan om 2 minuter men jag skriver ett litet blogginlägg. Jag började morgonen med att äta två mackor med hummus och ost, sååå gottt! Sen blev jag lite mer hungrig så jag ät en skål med havregrynsgröt. Jag har packat alla mina väskor och sitter i mim sägn, och väntar på att familjen skall bli klar.
Min morgon va mysig tills mamma sa att vi hade bråttom.
Tack och hej :)

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak. När du köper kläder köper du dom för att dom är snygga ellr för att dom är trendiga. Jag är lite kluven vid denna frågan för att jag tycker alltid att trender är snygga. Tycker jag det är snyggt för att alla tycker det eller för att jag tycker det? Jag har ingen aning vad tror du? Att man gillar kläder som är en trend beror nog på att man ser t.ex. kläderna så många gånger att man börjar gilla de. För oftast när jag ser en trend första gången tycker jag inte den är snygg. Men typ en vecka efter så tycker jag det är jätte snyggt.

Iallafall
Igår så va jag och min familj på middag hos min bästa kompis och hennes familj och det va jätte mysigt. Här kommer en bild från när jag gick hem från deras hus.

Likes

Comments

Vet du vad! När jag skapade bloggen viste jag inte riktigt vad jag skulle skriva om. Och det vet jag fortfarande inte? Vad tycker folk ät intressant? Jag har ju hur mycket som helst att blogga om. Jag kan blogga om mina dagar och jag vet inte riktigt. Jag testar tycker ni om detta jag skriver här nedan?


Min dag.
Idag så vakande jag av känslan jag skall skriva ett blogginlägg så jag skrev det om podcasts. På förmiddagen så satt jag och pappa och lysande om på en dokumentär i P3 om det mörka nätet. Jag va lite i garaget och fixade lite med en lödkolv. Jag pappa och hans kompis åkte till en affär och köpte dukar att måla på. Det blåste och det kände som jag skulle flyga iväg.

Det va er litet smakprov på vad jag skulle kunna skriva om eller skall jag skriva om skola, dans, musik eller mode. Jag är lite sugen på att skriva om mode men jag vet inte. Vad tycker ni?
Tack och hej :)

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag har för klädstil men jag gillar att klä mig lite som en hispter. Jag kan inte riktigt utrycka min klädstil i ord så jag lägger up bilder på mina favorit klädesplagg. Färger jag tycker ör snygga är grön, gul, röd, blå, och alla nyanser av dom. Tack och hej :)

1: Mina fodrade Timberlands.

2: Mörkblå Superdry tröja, mörkblåa Nudie jeans och en sliten jeansskjorta från Zara.

3: Mina svart blåa Vans.

4: Mörkblåa Nudie jeans och mörkblå superdry tröja.

5: Grå Superdry tröja och gröna chinos.

Likes

Comments

Nej, jag skall inte skaffa en podcast. Jag har fått typ 6 läsare på de inlägget ja publicerade igår jag har inte hybris. Men jag har funderat på en sak, vad är det som är så fantastiskt med podcasts? Nu när jag skriver detta så lyssnar jag på podcasten Noel & Ludwig riddarna med brustna hjärtan min favorit podcast för stunden. När jag lyssnar på en podd känns det som att man typ är bästa vän med den man lyssnar på. Och det är det jag tror gör det så fantastiskt att man får veta mycket om en person som man är tycker om, vad tor du?

Tack och hej :)

Likes

Comments

Eftersom att detta är mitt första blogginlägg så har jag tänkt att svara på några frågor om mig själv som kan va intressant att veta.

Jag heter Elliott jag är 13 år. Jag lyssnar på all musik, bara jag tycker att den är bra. jag går i skolan och har jätte bra klasskompisar. När jag blir stor vill jag jobba me något roligt. Mitt favorit ämne i skolan är musik. Dansa och sjunga är något jag älskar. När jag skriver detta är jag väldigt trött som du tycker att jag verkar keff så kan du vänta tills nästa blogginlägg som jag förmodigen skriver när jag är pigg. Tack och hej :]

Likes

Comments