I tisdags gjorde vi något som jag aldrig, i min vildaste fantasi, trodde jag skulle behöva göra. Vi har planerat vårt barns begravning. Vi har planerat Elliots begravning. Det kommer bli en fantastisk stund. Hur en begravning nu kan bli fantastisk (?). Den kommer spegla Elliot.

Det kommer vara en öppen begravning i Skepparslöv kyrka (Kristianstad) den 15/12 kl 13:00. Annonsen finns även i tidningen, både i Växjö och i Kristianstad idag, men det är ju 2017 & alla har inte tidning idag!

För er som känner er berörda av Elliot och har möjlighet att komma, är ni så hjärtligt välkomna att dela denna stunden med oss. Det är en ljus begravningscermoni för att vi vill fira Elliots liv. Ett liv som var fullt av ljus, glädje och kärlek ❤️

Uppdatering angående pengarna till Elliots Englandsresa: - en summa av pengarna har vi skänkt direkt till Freja. Kristian och Klara har betytt så otroligt mycket för oss under denna tiden och England var något vi skulle göra tillsammans. Elliot hade älskat att få ge Freja den möjligheten att faktiskt kunna få bättre förutsättningar. En annan, lite större, summa pengar kommer vi skänka till Ulrika Myhr. Eldsjälen som gav Elliot de största möjligheterna att kunna bli bättre. Hon viger sitt liv åt barn och deras familjer. Hon brinner för att hjälpa och vi vet att pengarna kommer gå till att bedriva forskningen framåt. Ulrika såg aldrig några hinder för Elliot. Hon gav honom hela sitt hjärta och hon trodde på honom från start. Vi är så evigt tacksamma för Ulrika. Nu kanske hon kan hjälpa ännu fler barn och familjer & vi vet att hennes övningar och hennes metoder faktiskt ger resultat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 10210 Readers

Likes

Comments