Ja ibland får man snabbt planera om i schemat. Skulle jobba morgontur imorgon men blir nu natt och någon extra timme på morgonen, hem och sova sen iväg på konfirmation, men söndagen ser ut så som den var planerad från början.

Äntligen är hela familjen samlad igen och vi började med att rita tillsammans och sen taco middag. Nu är barnens farmor och farfar här för att få lite kvalitets tid med dem.

Just nu kretsar vardagen väldigt mycket runt jobb, träning och försöka få ihop allt hemma med pusslande av hämtning och lämning till dagis. Att bara ha 1 blir är inte alltid så lätt. Vi får se hur vi går till väga, om vi införskaffar en mindre bil till eller ej.

Nej nu måste jag vila några minuter och sedan bege mig mot jobbet.

Likes

Comments

Gör ett nytt försök till att ha en blogg då.

Mycket som händer i livet just nu med allt från jobb, dagis, träning, familjetid och hus/trädgård att sköta om.

Försöker hinna med men är inte alltid det lättaste, energin räcker inte alltid till allt jag skulle vilja. Huvudsaken är att det är mat på bordet, rena kläder i garderoben och nöjda familjemedlemmar. Sen får resten komma pö om på..

Känner att klockan egentligen är allt för mycket för att blogga så tar nu natt och försöker mig på ett bättre inlägg efter jobbet.

Sov gott ❤️

Likes

Comments