Ohhh fy fan!!!! Igår natt så kom vi in, vi kom in på fucking Way out west. Det var ganska enkelt att komma in för att vara helt ärlig och nu idag ska vi göra ett till försök att komma in. Igår natt var underbart med all musik och underbara Vänner. I början när vi kom in så chillade vi bara och gick runt och åt lite mat, såg Jonas från jlc ville säga hej men stod och tvekade en liten stund om jag skulle sen när jag skulle gå fram blir våran kompis arresterad för att ha plankat så vi alla stod i chock och vi visste det inte fanns något vi kunde göra så vi alla stod i chock och gick snabbt iväg för att inte själva bli tagna. Inget allvarligt hände honom dem bara tog bild på honom sen slängdes han ut. Vi fortsatte våran dag i wow (Way out west) och väntade på att major lazor skulle komma. Så vi gick bara runt och pratade och hade kul under tiden men sen när tiden började komma så var vi redo, 5-10m från stage stod vi där taggade. Dem kommer fram på stage och låten sätts på och bassen till deras låtar var otroliga när den först sattes på så fick man vibrationer i hela kroppen. Sen började man vänja sig vid den och man stod och lyssnade och hoppade som galningar. Alla och jag menar alla hoppade och personer puttade på varandra så man höll på att ramla vid varje låt och tappa bort sina vänner. Efter ett tag hittar jag en ston Island keps som kostar ca 1000 kr och jag ger den till min kompis för han har väska sen fortsätter konsären. Sen när allt var över och alla skulle hem frågade jag om kepsen och dem hade tappat den och jag blev pisst , börja skrika och var förbanad men jag hittade 3 tändare så jag fick iallafall något gratis.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, jävlar siken dag man haft asså, en morgon som dem flesta vaknar man upp till en förskräcklig hunger. Lite konstigare frukost ön vanligt men nudlar och en pizza sätter sig riktigt fint på morgon. Haft en tråkig förmiddag väljare jag att bara logga in på mitt ps4 och kolla om någon är online och Ofc sitter mina nörd vänner i en chatt och pratar. Jag joinar och blir snabbt till sagd att joina spelet gta5. Men min nästa timmar av livet till tv:en så kommer vi på att vi kan planka oss in på Way out west som är en ganska stor festival i Göteborg. Alla säger ja och vi kommer på tid och plats. Till en början med så vill inte alla längre, visa vill ut och cyckla men vi får ändå alla med och nu så ska vi hitta den bästa vägen in. Vi går runt massor av stängsel och ser massor av andra av personer som också försöker ta sig i, många lyckas men många blir utkastade. Vi letar ganska länge men det finns väldigt många vakter som kan se vart vi går in. Under våran Jackt på en väg in så träffar vi en full/hög person som börjar prata lite med och sätter på Sin egna musik och bara börjar free styla. Efter några låtar så hoppar han bara över staketet med högsta musiken och bryr sig Inte ett skit, men vi vågar inte gå efter så vi fortsätter leta men vi fick aldrig se honom bli utkastad så vi blir arga för vi inte hängde med. Sån otur hittar vi ingen tillräckligt säker och bra väg att ta oss in så vi väljer att ge upp för dagen och komma tillbaka imorgon för ett nytt försök!!

Likes

Comments

Hej, idag har varit en bra dag men ändå en dag som känns som dem flesta. Idag när jag vakna 14 på dagen så var jag otaggad för dagen och ville inte ens röra ett ända ben i kroppen för dagen att komma. Men till slut valde jag att ställa mig upp och börja min dag, ville egentligen inte gå upp men känslan att inte ha ätit på mer ön en hel dag fick mig att vilja springa till köket och äta en Go frukost. Men det gick åt skogen!! Med en kropp utan energi och lika hungrig som en varg så pirrade hela kroppen och med känsla av att spy vilken sekund som helat så lyckas jag ner till mat bordet för att äta då jag bara tog en macka med bara smör. Den första fick mig mer illa mående men efter några minuter kom jag tillbaka till liv och kunde äta upp resten av mackorna.
Efter en dålig frukost och en dålig start på morgonen var jag taggad för mitt gympass då jag skulle köra rygg med min bästa vän. Sagt en tid och var redo att gymma skiter det sig för min kompis att komma så jag blir helt enkelt ensam på gymmet. Mitt pass var skönt och jobbigt, trycka till Max och ha vänta till nästa dag på mitt resultat. Utmatad på bussen snapar man alla sina underbara vänner och märker att några ska träffas, man frågar en enkel fråga att få hänga med. Ja blir svaret och nu är man ute i 2-4 timmar till. Vi hade en bra träff då vi köpte godis och bara satt och chillade i en park som var jätte mysig, vi alla vara satt och prata om saker tills vi inte kunde hitta mer att prata om.
En bra träff så ska vi få en till vän med oss, så vi går hem till våran kompis och chillar på den sista personen som blivit utkastad av brorsan för han ska ha fest. Vid hans ankomst väljer vi att gå ut igen fast till en ny park lite närmare. Chillar och bara tar det lugnt med lite musik ligger vi och myser i natt mörkret men en skön kyla. Klockan börjar bli sent och ingen vill gå hem så vi alla sover över och äter mat. Nu så ligger vi i sovrummet redo att sova och börja nästa dag.

Likes

Comments

Tjaba tjena mellan bena på alla eller ingen at The moment :(. Detta är en blogg??? Oklart för mig som knappt viste vad en blogg var förens några dagar tillbaka då jag träffade en ny kompis som gjorde detta. Så tänkte jag kan väl också göra detta, få lite pengar i fickan och få underhålla massor av personer eller massor är väl att ta i när jag inte ens har en följare än. Men jag kommer också kunna få dela mitt superduper coola liv som knappt ingen får höra om eller förstå förens nu, nu när jag börjar med detta och kan del mitt liv till andra.

Just nu kl 00:43 när jag skriver detta så hoppas jag bah att någon kommer att läsa mina bloggar och faktiskt uppskatta det plus att jag hoppas att mitt liv blir tillräckligt roligt och spännande att jag kommer kunna skriva mer såna här bloggar till denna nouw sidan. så att någon förhoppnings vis kan eller kommer läsa den. Aja nu är det väl en bra tid att gå och lägga sig kl 00:46 så man kan vara pig och glad för sitt nästa äventyr, så man sen kan komma hem glad och dela sin bra dag med världen!!

Likes

Comments