Godmooorgon!

Ligger just nu i sängen och sträcker på mig. Har så fruktansvärt ont i halsen och känner mig inte alls kry så skippar skolan idag och tänkte ta tag i rester istället samt städa upp i läggan. Idag bär det av till Piteå över helgen med Crille och sova över hos hans mamma och hennes man, såå mysigt! Får se vad vi mer hittar på i Piteå. Ikväll ska vi i alla fall äta på lemontree, ser fram emot det big time.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså ljus och blommor!!! Hur stor mysfaktor gör inte det i ett hem? Samt massvis med mysiga plädar och kuddar. I mitt framtida hus ska det finns ett myspys rum fullt med fina doftljus och mysiga kuddar där man bara kan koppla av och mojsa på. Köpt lite doftljus och kuddar till läggan för att få lite mysfaktor på den, det får C stå ut med ;-) Beställde bland annat ljus från voluspa, woodwick och yankee candle.


Köpte denna på Handplockat här i Kalix. Luktar gott men köpte mest pga snygg hehe. Luktar väldigt "friskt", vad det nu luktar som. Har min i alla fall i badrummet på min badrumshylla, där passar den fint! Har den på min marmorlåda jag också köpte från Handplockat, dom har såå mycket fint där!

Alltså denna!! Myyyys! Luktar jättegott och doften sprider sig i hela läggan. Asnajs. Detta ljus sprakar också så det låter som en brasa.

Denna luktar också jättegott. Ångrar att jag beställde i mini-format. Eller jag trodde jag beställde en större storlek men var tydligen den lilla, haha.

Hittade faktiskt dessa kuddar från Jysk så beställde dom samma dag som jag hittade dom för föll pladask. ;) Fick även följa med ett par vita vanliga gardiner också. Blev faktiskt bra!

Likes

Comments

Jag har en jättebra familj, en underbar pojkvän och vänner och jag är trygg i mig själv. Men det är en sak som gör att jag kan gå ner i mig själv och som är ett sånt sjukt ångestmoment för mig och det är skolan. Jag har aldrig blivit mobbad eller utstött eller liknande och jag trivs i min klass med lärare och allt sådant men bara jag ser ordet "skola" eller att någon pratar om just det så växer klumpen i magen och nu på senare har "klumpen" blivit så stor eftersom det känns helt ärligt talat som att jag inte kommer klara alla kurser och det gör mig så himla jätteledsen. Jag får höra jämt att "du kan om du vill" och jag vill, det är det ändå jag vill, men jag kan ändå inte. Min motivation är på noll och det känns liksom som att ingenting alls kan få det att gå upp.

Jag vågar knappt logga in på min schoolsoft längre för jag får sån ångest. Då är det illa, haha. Jag är så klen.

Synd man inte hade en smart, motiverad och engagerad enäggstvilling som syster känner jag, hehe

Vem vill inte ha sommar nu?!

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här och det är mycket som hänt. Nytt år och allt ;-)

Jag vet inte varför men jag tycker alltid det är skönt med nytt år, att man liksom får en nystart. För mig känns det så ändå. En ny kula att börja på. Men det är ju alltid samma gamla visa varje år att folk börjar ta tag i sig själv, de tar tag i gymmandet, slutar röka, har en vit månad osvosv men för att sedan falla tillbaka till samma gamla mönster. Men jag tycker det är bra att man försöker, för att försöka är så mycket bättre än att inte göra någonting alls. Big up till er :) mindre kul för er vana "gymmare" att få trängas och helt plötsligt behöva stå i meterslånga köar till olika maskiner på gymmet, men ni får ha överseende för alla måste ju börja någonstans hehe. 

Anyhow så sitter jag just nu vid köksbordet och ätit frukost på ett tag sen. Jag har verkligen inget stopp för mat för sitter nu och äter upp kycklingrester från igår. Men mat är gott, mat är bäst. 

Likes

Comments

Jag har alltid älskat att resa, ända sedan jag var en litet knodd på några bast har jag suttit i flygstolen vilket har nog ledat till att jag inte alls är flygrädd idag vilken jag är tacksam över. Jag ÄLSKAR att resa, ÄLSKAR att flyga och veta att man är på väg till någonting nytt, spännande och som man sett framemot, jag älskar även känslan att sitta på flygplanet hem och veta att sina nära och kära väntar på en. Att exempelvis kolla på resbilder på sociala medier får mig bara att vilja boka en sista minuten nununu men tyvärr funkar det ju inte så. Skola, pengar och måsten sätter stopp för sina önskningar men efter sommaren någon gång ska jag ta med mig Christoffer och ett gäng vänner och/eller familj för att nå varmare breddgrader, det är verkligen ett måste. Passar bra efter sommarjobbet och eftersom jag inte kommer ha någon skola att återvända till efter sommaren. skönt men samtidigt lite läskigt.

Slänger in några bilder från underbara Grekland! Otroligt bra resa 

Likes

Comments

.. så går man och blir med blogg ;-) Varför är det alltid det man sist prioriterar? Eller som JAG sist prioriterar. Skärpning! Jag kan ju bara jag vill men viljan och/eller orken är som bortblåst och vi har knappt börjat terminen eftersom vi haft praktik i 6 veckor, eller var det fyra? haha. Får se hur länge jag orkar skriva i denna, men kan vara skönt att ventilera sig någon gång då och då, nu ska jag fortsätta plugga så jag får inskickat denna APL-uppgiften någon gång. Ha de bäst!

Likes

Comments