Header

I helg var jag på neonfest. Sjukt kul var det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var ett tag sen sist, haha. Men nu tänkte jag sammanfatta lite vad som hänt. Det har hänt lite jobbiga saker i början av året men nu har jag tagit tag i mitt liv igen. Men nu kör vi en sammanfattning med bilder!!Likes

Comments

Det är en dag i livet jag alltid kommer komma ihåg. Det var dagen jag såg Justin för tredje gången. Gud vilken känsla det var. Att se någon så stor med egna ögon. Det är en känsla jag önskar alla får uppleva någon gång.

Vi hade jättebra platser och såg verkligen bra (i början iallafall). I slutet orkade vi inte stå kvar bland alla människor så vi gick lite längre bak. Inte för att man såg dåligt då heller. Jag är verkligen tacksam bara för att jag fick se han.

Likes

Comments

206 dagar kvar till dagen jag längtat efter hela min skolgång. 206 dagar kvar tills jag går ut skolan. Att slippa gå upp tidigt för att åka till skolan för sedan sätta sig i de tråkiga klassrummen för att lära sig saker man ändå inte är intresserade av. Att äntligen få slippa den tråkiga skolmiljön och den sjuka pressen på att man alltid ska prestera bra.

Nu kanske vissa säger att arbetslivet inte heller är så roligt. Men jag vill komma ut i arbetslivet och ha lite mer frihet. Och är det så att jag vill läsa vidare så vill jag själv kunna bestämma till vad och vilka kurser. Jag vill ha möjligheten att göra mer spontana saker, jag vill leva. Jag är less på skolbänken, less på att se exakt samma människor 5 gånger i veckan, less på dem där ointressanta böckerna.

Nu på fritiden så jobbar jag extra som undersköterska och jag trivs som handen i handsken. Jag älskar att jobba med människor, att få ta hand om dem som behöver det mest. Dem flesta dagarna går jag hem med en känsla av glädje men självklart finns de dagar när man vill bryta ihop. Det är väldigt tråkigt att det är ett så underbetalt jobb, det är ju trots allt ett jobb som behövs. Ett jobb som någon måste göra. Men lönen spelar inte så stor roll när man har så underbara kollegor och kunder!

Likes

Comments

Hej, bestämde mig för att prova på det här med att blogga igen. Kanske mest för att några klasskompisar peppade mig, vi ser ju om det här är något för mig. Lite kortfattat om mig: Jag heter Ellinor om du nu missat det, är 18 år och bor i Kiruna. Jag går tredje året på gymnasiet och läser samhälls beteende vetenskap. Snart tar jag studenten och efter det vet jag inte vart jag hamnar. Ett mysterium helt enkelt.


Likes

Comments