Header

Godmorgon! Just nu är jag på väg till skolan. Har inte mycket planerat idag utan det blir bara skola och sen eventuellt kanske gymmet... det var för längesedan som jag tränade. Kör på vita jeans, en svart topp och Marc Jacobs klockan, det funkar alltid!

Ha det gött!

Likes

Comments

Hej! Blev inget bloggande under helgen eftersom jag jobbade långa dagar både lördag och söndag. Idag har jag bara varit i skolan där vi provade bland annat studentmössor!! Efter skolan gick jag och Lisa och gjorde naglarna som jag har längtat efter att få göra så länge. Blev riktigt nöjd med dem denna gången när jag var lite smartare och gjorde lite kortare naglar. Nu ska jag snart dra mig in till stan för att träffa Angelica och Louise för att äta middag med dem.

Ha det gött!

Likes

Comments

Hej! Har haft en riktigt lång dag i skolan idag med massa arbete med UF. Det är så sjukt jobbigt vill typ inte vara med på det längre.. Förutom skolan har jag inte gjort så jättemycket tog en promenad bara och nu chillar jag med lit godis och en tidning.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Hejsan! Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så har jag inte visat mitt senaste riktigt stora inköp som är en väska från Stella MacCartney! Älskar den verkligen och den passar till allt. Köpte den i en av de största storlekarna med så allt får plats till och med skoldatorn. Jag är riktigt nöjd med väskan och den används redan flitigt.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej! Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Har haft ganska mycket plugg och jobb på senaste tiden så har haft svårt att blogga men imorse kände jag mig inspirerad att ta lite outfit bilder, så lika bra att lägga upp de på bloggen.

Ha det gött så länge!

Likes

Comments

Hej! Har haft en ganska lång dag i skolan i dag. Efteråt träffade jag Angelica vi satte oss ute i solen med lite fika och snackade bara och hade det ganska mysigt. Nu ska jag kolla PH och sedan ska jag sova godnatt!

Likes

Comments

Hej! Idag är det måndag och skola igen. Det är första gången idag som vi har riktiga lektioner för detta året. Vi har börjat ganska lätt med små föreläsningar och info om skolan första veckan (saker vi som går tredje året redan visste om dock).

Ha en bra dag.

Likes

Comments