Hej ,

Nu var det ett tag sedan jag skrev, min dator sladd har gått sönder så ska fixa det inom kort lättare att skriva på den men detta fungerar med så länge :)

Så vad har hänt ? Både roliga o tråkiga saker ..

kan börja med dom tråkiga först så man kan avsluta med det roliga. . .

Tråkiga saker som hänt :

• Min sambos föräldrar samt syskon har hållt på . Så nu är alla band brutna . Ska jag vara ärlig så tycker jag det är jätte tråkigt då allt vi ville va att få chansen till att vårda våran egna lilla familj samt skapa våra traditioner men såklart ha dom kvar . Det fungerar tydligen inte så . Samt hans mamma skrev rätt hårda ord mot oss så då fick det tyvärr vara bra . Man ska inte ta någon skit.

• Jag har ju hamnat i en svacka med mina diagnoser så är inte alls på topp just nu . Vilket känns otroligt tråkigt men det var väntat . Man är inte mer än människa .

M.m.

Nuuuu till dom roliga :

• min granne har klippt mig det blev ganska bra trots att jag blev missnöjd . Dock ingen färg så hoppas färga i en snar framtid man ska bara hitta en bra salong .

• jag har äntligen tagit tag i mina sjukdomar o varit hos läkare samt träffat en psykolog . ( kommer skriva mer i nästa inlägg vad som kom fram där ) men lite kortfattat berättade jag o min sambo hur läget va o han förstod mig. Så det kommer bli KBT behandling . Vilket är något jag velat förut så kommer bli bra . Fick oxå lite hemuppgifter som jag gjort lite av :)

• o sedan den största nyheten …….. vi ska FLYTTA 😁😁😁 lyckan är total . O det är snart med så fullt upp med å packa o fixa . Vi flyttar ut 1a oktober o har anlitat flytt firma . Så alltså idag är det 3 veckor kvar helt galet. Mycket o tänka på .

Det är lite av vad som hänt i både gott o ont :) kommer inte säga vart vi ska flytta ännu utan jag kommer lägga ut mer info om allt så hoppas ni vill hänga med , samt kommer dela med mig om min resa att hitta tillbaka . Samt min resa med KBT behandling :) så det är mycket som kommer hända o hoppas ni vill följa med :) o ett stort tack till min sambo som finns vid min sida trots allt skit . Tack så mycket hjärtat 😘❤️😘❤️

nu ska jag sova så man orkar ta tag i packning imorgon :)kram så länge ❤️❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej hopp,

Nu var det ett tag sen jag skrev här så kände att det va dags :) Varit så mycket med allt plus mår som jag gör. Som rubriken heter att räcka till är något jag kämpar med. Ibland önskar jag det finns en paus knapp, så man kunde stanna upp o fråga sig själv vad vill jag ? Man ska räcka till som sambo o mamma, samtidigt räcka till för sig själv. O sedan allt drama kring oss gör att man ibland inte orkar o vet vad man vill.

Vet att min lilla familj tycker jag räcker till helt klart men mer jag som känner som jag gör. Sedan är det en stor sorg att kontakten med våra familjer inte funkar, det är något jag försöker hantera varje dag o då är det speciellt kontakten med min sida som gör ondast såklart. Mina föräldrar har fyllt år men blev ett meddelande på fejjan bara yeeey så kul livet är just nu. Inget kalas vi va bjudna på m.m. När våran son fyllde år hörde bara min mamma o min bror av sig ingen annan från min sida o det gjorde ont o kändes faktiskt. Ibland känns det som att hade han inte haft mig som mamma hade det varit annorlunda. Vet det låter som jag tycker synd om mig själv så är det icke tyvärr. Mer att jag måste stänga av den biten o det är inte så lätt i alla lägen. Men super tacksam att ha min lilla familj såklart men ibland blir det för mycket med allt. Man får ju inte glömma att man är inte mer än människa. Är nog inte ensam som förälder att känna som jag gör i den frågan. Bara tråkigt att man trodde när man fick barn skulle relationen bli bättre men men inte mycket o göra åt.

Sedan nu ikväll hörde min sambos syster av sig o sa att hon skulle skriva massa imorgon. Min första känsla va neeeej inte mer drama !!! Så får se hur det går o blir med det. Jag o min sambo har det upp o ner o detta gjorde inte saken bättre.

Något roligt är att i helgen ska jag fixa mitt hår hos en granne som vi klickat med jätte roligt :) Ska bli så skönt o hon råkar vara frisör så det är perfekt , Lägger ut bilder när det är gjort så får ni se. men kommer bli skillnad ifrån o vara blond som jag är just nu . Känner jag behöver göra något o varför inte fixa till sig =) annars blir helgen lugn blir såklart massa mys med min prins & nästa helg ska vi ha kräftskiva så det ska bli roligt :)

Lovar att återkomma inom kort..,

ha en mysig helg kramar

Likes

Comments

Hej hopp

Igår fyllde Gustav år kan inte förstå att han redan är 1 år gammal, mammas lilla prins :) Vi hade en super mysig dag bara vi i familjen. Blev massa mys, bus o skratt. Samt kom lite återblickar ifrån 1 år sedan när man låg på förlossningen/BB.

Presenterna han fick var;

Dadda nalle samt snuttefilt
Lära gå vagn
Telefon med hjul
Lego
Shape sorter
Piano med djur
Nycklar, fjärrkontroll o smartphone leksak.
Fransk bulldog byxor
Kläder

Sen fick han en upplevelse o lite sånt som jag kommer skriva mer om en annan dag :) Men är nöjd med födelsedagen han var hur glad som helst så roligt o se :) Tråkigt att man har det som man har de med våra familjer men vi klarar oss o ser alltid till o tänka på Gustav först o främst :)

Kram så länge

Likes

Comments

Hej,

Varit full rulle så har inte fått chansen att sätta mig i lugn o ro för o skriva lite. Men men blir så när man har barn man vet aldrig vad som händer :)

Hur som helst senast skrev jag att vi skulle iväg på utflykt :) o vi gjorde va att åka till GEKÅS =) Vi åkte tidigt på morgonen o hade super mysig dag. Vi handlade massa, mest till Gustav såklart. Blev kläder till mig, lite till min sambo & massa kläder, leksaker till Gustav. Sen lite annat smått å gott. Super nöjd för det vi hittade.

Är även en musik nörd o mina iPhone hörlurar till mobilen har börjat gå sönder så vi kollade på hörlurar där o slutade med att vi köpte ett par som hette Koss. Än så länge är jag nöjd. Min underbara sambo vet hur mycket jag älskar lyssna på musik så han övertalade mig att prova dom =) Tack hjärtat.

kram så länge =)

Likes

Comments

Hej igen,

Skrev i förra inlägget att jag fått tid till läkaren o skulle dit. Tyvärr blev det inte då jag inte kunde sova på natten o mådde så dåligt o va trött så vi valde stanna hemma. Meeen kommer ta tag i det för vill inte må såhär mer :)

Idag har vi tagit det lugnt då det regnat här där vi bor. Min sambo har 1 vecka kvar på sin semester o våran lill plutt blir 1 år på fredag. Så imorgon ska vi på utflykt längtar. Vi ska fixa lite inför hans dag med bland annat.

Lägger ut imorgon när jag kommit hem o berättar mer om vad vi gjorde m.m.

Häng på , kram så länge :)

Likes

Comments

Som jag skrivit förut så har jag nämnt att jag inte mår så bra kämpar med ångest & depression bland annat. Har tyvärr blivit så mycket just nu med all stress osv så nu misstänker vi att jag fått magkatarr. Haft smärta i magen ett tag men igår blev det för mycket för min kropp tydligen. Fick otroliga smärtor i buken o brände i hela halsen. Men kämpade igenom natten men idag var jag dålig ännu så fick akut tid imorgon så hoppas få hjälp. Hade tänkt ta tag i allt men ville helst njuta av sommaren o att sambon har semester men självklart ska man lyssna på sin kropp.

Trots detta hade vi en mysig dag igår, vi var o kollade lite i affärer o sedan åt vi. När vi skulle hem fick jag riktiga kniv hugg känsla i magen sen var jag hängig. Vi satt o pratade med några grannar igår till sent på kvällen på våran gemensamma uteplats super mysigt men när vi kom upp erkände jag till min sambo hur dåligt jag mådde.

Känns både skönt o tråkigt att få träffa läkare imorgon, men ingen ska behöva må såhär å hoppas jag får hjälp. Så idag har jag inte gjort mycket vilket har varit rätt skönt faktiskt.

Håll tummarna att det går bra hos läkaren återkommer med hur det blev :)

Likes

Comments

Idag har det varit en deppig dag o jag är i en period just nu där ångesten dyker upp lite för mycket. Men trots det är det skönt att ha min sambo hemma i det stora hela. Känns skönt att få hjälp med våran son när jag verkligen inte klarar det. Viktigt att våga prata ifall man mår dåligt o vissa dagar överväger jag att gå å prata med någon igen. Vilket jag gjort fler tal gånger.

Igår hörde en släkting till min sambo av sig o blev diskussioner plus idag på förmiddagen så vi båda är rätt nere o less på skiten just nu. Blev långt ifrån en lösning o ännu en gång anklagades jag att det är mitt fel. Så roligt att höra o hjälper ens ångest så mycket. Speciellt när jag var den som försökte få han o hans familj att prata ut. Gamla sår revs upp o detta är något vårat förhållande tagit mycket stryk av förut o vi kämpar för o försöka hitta tillbaka. Så min sambo är såklart nere o även jag så idag har vi myst mycket. Dom ska inte få förstöra våran semester o vårat liv <3

Regnat här idag, så fick bli slö o mys samt planerat lite inför nästa vecka då våran prins fyller år :) Min sambo är ledig denna o nästa vecka så vi ska hitta på lite utflykter o mysa i massor :) o se till att våran son får en mysig födelsedag <3

kram

Likes

Comments

Skrev i förra inlägget om att jag o min sambo inte har kontakt i nuläget med våra kärnfamiljer. Det är inget lätt beslut o ta kan jag lova. Är ett gemensamt beslut jag o min sambo tagit tillsammans. Vi försökte i en längre period att försöka lösa det men hittade inga lösningar tyvärr. O bara för att det är ens föräldrar o syskon finns det gränser vad man accepterar.

Min sambo kommer ifrån en stor familj så han har många syskon o syskonbarn. Största problemen på min sambos sida var att hans syskon inte visade intresse för något. Dom pratade inte med oss direkt på kalasen o va inte direkt glada för att vi skulle ha barn. Hans föräldrar blev glada för att vi väntade barn absolut, men dom kunde inte respektera att vi ville vara för oss själva ibland o starta våra egna traditioner bland annat. Vi skulle ju bli våran egna lilla familj, men det va en ständig kamp. Det blev till slut alltid tjafs o tyvärr även mellan mig o Jimmy. Vi bråkade ofta o jag försökte få min sambo o hans föräldrar att prata ut o försöka komma till en lösning. Men tyvärr kom det aldrig en lösning. Vilket har fortsatt sedan våran son föddes. Dom har inte träffat Gustav eller oss sedan dopet, o det är en sorg i hjärtat helt klart. Men vi är en familj nu o måste prioritera min son än att leva ett liv någon annan vill att jag/vi ska leva.

Min kärn familj består av mina föräldrar o min store bror som bor uppe i Stockholm. Mina föräldrar tog beskedet om att vi väntade barn väldigt olika. Mamma va negativ medans pappa va glad o såg fram emot att bli morfar. Efter ett tag fann hon stor lycka i beskedet o båda stöttade oss mycket. Vilket var en otrolig lättnad. Mamma o pappa besökte oss när vi låg på BB vilket va jätte roligt. Allting kändes bra fram tills ett få tal månader efter våran son föddes. Dom började ändra sin inställning o betedde sig annorlunda. Hörde dom pratade illa om mig vilket sårade mig jätte mycket o tyvärr va inte detta enda gången jag hörde dom prata illa om mig. Då led jag ännu av förlossningsdepression samt kämpade min ångest o smärta i kroppen. Blev helt knäckt men valde att svälja det. Har varit massa tjafs fram o tillbaka o till slut en dag fick jag nog o skrev till min mamma o ifrågasatte en del grejer hon gjort samt tog upp vad jag hade hört. Enda jag fick tillbaka va att hon inte visste vad hon skulle säga samt ha en bra sommar.

Så det fick vara nog för har fullt upp med mig själv o våran son . Lider av kraftig panikångest o depression, så känner att jag inte alltid räcker till. Är tyvärr även självmordsbenägen vilket inte alla i min närhet vet om o min mamma har svårt att acceptera det när jag va yngre så inget jag kan prata med henne om. Mamma finns där men kan inte prata om jobbiga saker med henne helt enkelt. Så hon har ingen aning om hur jag mår o vad jag går igenom tyvärr. Otrolig sorg i att ta en paus ifrån dom men i nuläget ser jag ingen annan lösning.

Men har stöd ifrån min sambo som jag är evigt tacksam för. Han finns där för mig o våran son. O hjälper mig så gott han kan.

Viktigt att kunna prata om hur man mår även om man inte kan/vågar prata med sin familj kan man försöka prata med annan vuxen eller kompis. Ingen ska känna skam i att man mår dåligt. Vanligare än man tror. O även om jag älskar min kärnfamilj så finns det gränser vad man ska acceptera även ifrån dom. Man ska aldrig ta skit ifrån någon vem det än är o man ska vara stolt för den man är.

Anledningen till att jag är ärlig på denna blogg är att jag vill visa vem jag är o hoppas folk kan känna igen sig o vilja följa mig <3

Nytt inlägg kommer inom kort, kram så länge

Likes

Comments

Nu har det gått en tid o jag mår helt ok trots allt som varit men inte helt återställd i kroppen ännu men det känns absolut bättre,

Gustav fyller snart 1 år så vi håller på o planerar inför hans födelsedag samt lite utflykter vi ska göra med honom. Finns att göra gäller bara välja ut vad man vill mest inte alltid lättaste haha :)

Tänkte skriva lite hur våran lilla familj ser ut .

Jag o min sambo har varit tillsammans i snart 2 år & 4 månader. Vi hyr en nyrenoverad lägenhet o trivs helt ok. Vi har såklart våran guldklimp Gustav o 2 hundar. Peppe är en chihuahua blandras på 8 år, jag & han har gått igenom mycket han är verkligen min bästa vän <3 Sedan har vi Bella, fransk bulldog tik som är snart 4 månader gammal så det är fullt ös medvetslös. Gustav älskar djur verkligen o är snäll o ganska försiktig. Han o Bella är bästa kompisar o myser ofta.

Vi är ute mycket på utflykter o gillar hitta på saker. Båda är ganska spontana i vissa lägen i alla fall. Vi är ute mycket med hundarna o Gustav o går på promenader.

Ingen av oss har någon kontakt med våra kärnfamiljer. Vi har valt att vara våran lilla egna familj som skapar sina egna traditioner. Visst är det tråkigt speciellt för våran son men fungerar det inte så är det inte så mycket att göra. Men helt klart en sorg vi båda har kämpat/kämpar med. Vi båda hanterar det på olika sätt men stöttar varandra igenom allt o det är de viktigaste. Man ska aldrig acceptera vad som helst !

Nu blir det njuta av solen o mysa här hemma för oss,

kramar

Likes

Comments

Tänkte skriva lite om när vi fick lämna BB o komma hem, samt min återhämtning.

Dagen vi lämnade BB mådde jag inte bra alls. Hade ont, va trött o less, samt hade sån ångest. Ville inte kännas vid våran son alls kände inget band till honom o att han var bättre utan mig.

Vi valde åka ner till mina föräldrar för att min sambo skulle få hjälp med våran hund samt att jag skulle få återhämta mig o ha det bra nere i deras hus. Fick bara Alvedon på recept o skulle äta Ipren. Hjälpte inte alls hade sån smärta o varje gång jag behövde gå på toaletten fick jag ställa mig i duschen. Efter några dagar klarade jag inte av smärtan så åkte in till förlossningen där vi var o krävde få hjälp samt hade med min journal så dom fick se vad som hände under förlossningen. Dom ville undersöka mig men tvär vägrade ville inte någon skulle vara där igen o lägga mig i stolen var tvär nej. Så läkaren o jag hade samtal o han blev förvånad att jag hade fått bara Alvedon o Ipren. Han skrev ut smärtstillande samt fick flytande jag skulle ta x antal droppar om dagen för å få igång magen. Smakade så illa så blandade ut det i dricka. Men som det hjälpte.

Hade problem att ta mig till sonen än, men trots det ammade jag. O min sambo fick hjälpa mig väldigt mycket o ta hand om våran son. Fick inte alls ha det gott o återhämta mig hos mina föräldrar som jag blivit lovad samt dom la sig i när man skulle försöka göra något med sin son. Dom trodde dom va bättre eftersom dom själva hade haft barn o jag sjönk som en ubåt mer o mer. Dom t.o.m. la sig i vad sonen skulle heta. Vi är nöjda med namnet o tog absolut det sista beslutet men nästa gång vill jag att vi ska prata om namn helt själva.

Vi valde att åka hem för att starta våran lilla familj o sakta men säkert kom jag närmare min son o började må bättre. T.o.m. en dag bytte jag blöja helt själv utan min sambo var med. Trots detta fick min sambo va hemma med oss någon månad längre än man ska vara. Men det är jag så tacksam för. Sonen tog mig med storm o mår idag bra o stolt att vara hans mamma. Ångrar vissa saker o känner sorg i det men det är vanligare än man tror.

Man måste våga kräva mer av vården o av sin partner. Jag förklarade för min sambo hur jag kände han blev ledsen men tog det bra trots allt å vi hittade ett sätt som fungerade för oss alla. Kommer absolut kräva mer om det blir fler barn o även under förlossningen. Idag skulle jag aldrig kunna se ett liv utan våran prins o min familj är mitt allt o prio 1. Våga tro på sig själv att man kan mer än man tror är viktigt o lite på sin magkänsla. Speciellt inte läsa för mycket på nätet eller lyssna på andra i alla lägen.

Idag mår vi alla bra o gör massa bus o myser. Tänk att våran prins blir snart 1 år, Gustav Karl Bernhard <3 <3

älskar min familj mest av allt <3 <3 <3

Likes

Comments