Hejhej!
 
Idag har det varit den andra dagen på praktiken och det känns hyfsat ändå. Lite mycket att ta in nu i början men det ordnar sig nog. Förhoppningsvis blir det bättre strukturerat imorgon. Jag praktiserar i alla fall på ett äldreboende här i Skellefteå. Så nu kommer jag att bo här uppe i 3 veckor. Känns väldigt bra faktiskt. Lutar mer åt att jag flyttar upp efter jul. Men inget är bestämt än.
 
Jag kan även berätta att tentan förra veckan gick väldigt bra. Känns bra att klara den första tentan med bra resultat liksom. Nu kanske man inte är lika nervös inför nästa. Måste dock börja läsa inför den redan nu, medan vi ska skriva ett arbete om vår praktik. Så det känns lite tufft just nu, men det är bara att bita ihop. 
 
Nä nu måste jag återgå till boken. Ha det så bra! 
 
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
 
 
Tänkte berätta lite hur det gick i helgen. Var ju på tävling nere i Hallstahammar. Kan berätta att det är väldigt drygt att fara dit ner. För oss tog det 4,5 timme. Var alltså framme efter 11 och skulle upp och dansa dagen efter. Med det är bara att bita ihop. Vi kom i alla fall på en 9:e plats utav 35 stycken tävlande. Så vi är nöjda med vår insats. Nu är det bara att tagga om inför tävlingen i November.
 
Annars händer det inte så mycket. Har suttit hemma och haft självstudier idag. Jag har nämligen tenta på fredag och seminarie både imorgon och på torsdag. Så det blir nog inte så mycket mer skrivet nu i veckan. Det blir nog först mot helgen.
 
Men ni får ha det så bra. Kram
 
Bilden är från tävlingen
 
 

Likes

Comments

Hej!
Sitter just nu och väntar på att Issa ska sluta jobbet. Jag ska nämligen sova över i Skellefteå ikväll. För imorgon ska vi på KTC och träna förflyttningsteknik. Annars idag har vi jobbat i basgrupper. Så slutade i stor sätt vid 12.30 idag. Men jag har suttit kvar och läst boken som ska redovisas nästa vecka. Jag älskar verkligen den här miljön. Biblioteket är hur underbart som helst. Ljust och fint. Jag gillar även Skellefteå som stad. Lagom stor liksom. Får väl se om man blir Skellefteåbo så småningom.

Nä nu måste jag gå och träffa Issa. Här kommer en bild från älven idag.



Likes

Comments